Как да станем Алфа познавач в Alphawin?

Топ новина!
Какви награди ви очакват в играта и как да се включите

Онлайн букмейкърът Alphawin предлага играта "Алфа познавач", в която играчът трябва да има регистриран профил в сайта, за да участва. Не е нужно да сте извършвали залози, за да станете познавач на футболни мачове и да се борите за част от наградния фонд, който е 10 000 лева. Какви награди ви очакват в играта и как да се включите, ще научите в тази статия.

Какви са правилата на Алфа познавач?

Всеки ден до 03.09.2023 година, клиентите на Alphawin, ще получават възможност да станат познавачи на футболни мачове и да трупат точки в общото класиране. Най-голямата награда е за първото място, което печели 1000 лева. Класирането има общо 300 места с различни награди. За да играете, е нужно само да имате активиран профил в уебсайта.

Вие ще получавате точки за познаване на краен изход, точен резултат и голмайстор. За познаване на крайния изход получавате 1 точка, а ако дадете правилна прогноза за точен резултат взимат 4 точки. В случай че отгатнете, кой ще бъде първия голмайстор, ще получите три точки, като има изброени общо 12 футболиста и опцията "всеки друг" да вкара гол.

Ако дадете правилна прогноза едновременно на точен резултат и голмайстор ще спечелите 10 точки, а това ви носи бонус под формата на безплатен залог от 10 лева, който ще получите на следващия ден. Естествено, тези ваши точки се натрупват в общото класиране с 1 до 300 места. По този начин се борите за парични награди, като най-ниската от тях е 10 лева.

При положение че мачът завърши с нулево равенство, няма да вземете бонус, тъй като ще получите само 4 точки от познаването на точния резултат. Тези точки обаче се добавят в класирането и ще бъдат използвани за сформиране на крайния ви актив в класацията.

Къде да намеря играта Алфа познавач в Alphawin?

Влизайки в сайта ще видите играта "Алфа познавач" в главното меню. Вие трябва да кликнете на нея, за да видите избрания футболен мач и да прогнозирате неговата развръзка. Имайте предвид, че наградите се получават, след като профилът ви бъде верифициран. Ето защо, е необходимо да преминете през верификация, за да получите паричните си печалби.

Ако има двамата потребители на първо място с еднакви точки, то тогава за печеливш ще се счита играчът, който първо е поставил прогнозата в сайта. Наградите за позиции от 101 до 300 се кредитират под формата на безплатен залог, който се начислява автоматично в профила. За допълнителни въпроси относно играта можете да се свържете с поддръжката.

Общо взето това е една много добра игра, която ви позволява да се превърнете в Алфа познавач и да трупате точки познавайки футболни срещи. Общият награден фонд от 10 000 лева очаква своите печеливши играчи, така че трябва да се вместите във времето на промоцията. Играта вече стартира на 11.07.2023 и ще приключи на 3.09.2023 година.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни