Как да се сдобием с Betano mobile app на телефона си?

Топ новина! Predi-da-instalirate-prilozhenieto-na-Betano,-se-uverete,-che-to-e-s-vmestimo-s-nalichnoto-vi-ustroistvo.-
Преди да инсталирате приложението на Betano, се уверете, че то е съвместимо с наличното ви устройство.
. В официалния магазин на Google няма да намерите Бетано Apk файла.

Ако сте клиент на Бетано и ви е омръзнало да изпускате невероятни оферти или страхотни възможности за успешен залог в последната минута поради липса на компютър до себе си, добре е да се запознаете с мобилната услуга на компанията. С нея ще можете да държите любимия букмейкър в джоба си по всяко време и да се забавлявате, когато решите без значение от вашето местоположение. За целта просто трябва да се сдобиете с наличното Betano mobile app, което е достъпно за всички пълнолетни играчи и е напълно безплатно.

За какви устройства е подходяща апликацията на Бетано?

Преди да инсталирате приложението на Betano, се уверете, че то е съвместимо с наличното ви устройство. Добрата новина е, че операторът разполага не с една, а с две апликации – за Андроид и за iOS. Това означава, че ако вашият телефон работи с Android или е iPhone/iPad, ще можете да се възползвате от Бетано приложението и да залагате в движение.

Тук обаче има една уловка. Не всяко Андроид или Apple мобилно устройство са съвместими със съответните апликации на Betano. Андроид потребителите трябва да притежават телефон или таблет с 3.16.0 или по-нова версия на операционната система. Ако сте с iPhone или iPad, се уверете, че е с минимум iOS 4.5.0. Освен това, е необходимо да имате и достатъчно свободно място в устройството си – поне 54 МВ.

Как да инсталирам Betano Apple апликацията?

За да залагате с Бетано апликацията през iPhone/iPad, посетете официалния магазин Apple App Store. В полето за търсене въведете името на букмейкъра. Ще бъдете прехвърлени на специалната страница, посветена на Betano Apple App, откъдето можете да свалите инсталационния apk файл. Веднага след като свалянето приключи, не е нужно да правите нищо специално. Инсталационният процес ще започне автоматично. Той трае не повече от минута и когато завърши успешно, на вашия начален екран ще видите Betano App иконата за директен достъп в игралната ви сметка.

Как да инсталирам Бетано Андроид приложението?

За да получите Betano Android апликацията, ще трябва да преминете през малко повече стъпки по сравнение с Apple App инсталацията. Те обаче не са трудни, а и няма да ви отнемат кой знае колко време. Като за начало, отидете в настройките за сигурност на вашето устройство. Там трябва да маркирате, че позволявате свалянето на софтуер от непозволени източници. Причината е, че Андроид устройствата улавят като непознати всички места, различни от Google Play Store. В официалния магазин на Google няма да намерите Бетано Apk файла.

Причината е, че ИТ гигантът все още не позволява качването на приложения с игри с истински пари. Ето защо букмейкърите качват apk файловете за своите приложения директно на мобилните си страници. В betano.bg ще намерите линк за сваляне в дъното на сайта. Ако сте позволили свалянето, след неговото приключване, трябва да намерите изтегления apk файл в папката Downloads. Кликнете върху него и инсталирането ще се осъществи в рамките на не повече от една минута. Отново потърсете иконата на Бетано на началния си екран, за да се уверите, че всичко е минало успешно.

Мобилните приложения на Betano са изключително надеждни, с модерна и лесна навигация, а освен това включват всички налични в официалната десктоп страница услуги и продукти. С тях определено ще свикнете бързо и ще получите възможност за повече гъвкавост в своята бетинг активност.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни