Как да използваме Betano бонус код за офертите?

Топ новина! Sled-izpolzvaneto-na-tazi-Betano-oferta-s-bonus-kod-NOSTRABET-ne-se-kolebaite-da-proverite-i-ostanalite-predlozheniya-na-kompaniyata.
След използването на тази Бетано оферта с бонус код NOSTRABET не се колебайте да проверите и останалите предложения на компанията.
Всеки почитател на спортните залози в интернет е чувал името Бетано.

 Но ако сте начинаещи в сферата, е добре да знаете, че този чуждестранен букмейкър е сред най-предпочитаните места за онлайн залози у нас. А ако тепърва ще се регистрирате в него, с Betano бонус код получавате възможността да получите доста атрактивна награда за добре дошли в платформата. Повече подробности ще разберете в днешния ни материал.

Къде да намеря Бетано бонус код за началната оферта?

Към днешна дата Betano не предлага никакви промоционални кодове. Колкото и да се ровите в официалната страница за България, няма да намерите бонус код. От Nostrabet – платформа, създадена в помощ на бетинг ентусиастите – обаче ви предлагат такъв. За да отключите специалните предложения на Betano, е необходимо да въведете промо кода NOSTRABET. На практика той активира първоначалната оферта в сайта.

Какво ще получа с бонус код за Бетано NOSTRABET?

С промоционалния код NOSTRABET си гарантирате право на първоначална оферта в Betano. Тя представлява 100% депозитен бонус. С него можете да грабнете парична награда с максимална стойност 300 лева. Към тази оферта има и допълнителен бонус – 30 лева във вид на безплатен залог. И двете награди от тази промоция могат да се използват само и единствено в спортната секция на Бетано.

Къде да изпиша промо кода за Betano офертата?

След като вече знаете кой е специалният бонус код в Betano, нека разясним и как точно да го използвате, за да си спечелите обещаните награди. Тъй като кодът е предназначен за първоначалната оферта в страницата, е необходимо никога досега да не сте се регистрирали в нея. Промоцията е предназначена само за нови играчи и се предоставя след успешно откриване на игрална сметка. За целта трябва да се регистрирате и да извършите следните действия:

  1. Влезте в сайта на Бетано

  2. Натиснете бутона „Регистрация“ в горния десен ъгъл на вашия екран

  3. Попълнете изискуемите от вас лични данни (задължително използвайте валидна – вашата – лична информация)

  4. Когато стигнете до празното поле ПРОМО КОД, въведете NOSTRABET

  5. Маркирайте, че сте съгласни с правилата и условията в сайта

  6. Потвърдете вашата заявка за регистрация

  7. Активирайте своята игрална сметка

  8. Депозирайте минимум 10 лева, за да отключите офертата, тъй като тя е депозитна и зависи именно от първата ви инвестиция в сайта

  9. До няколко минути ще видите получения си бонус в своя акаунт

Има ли специални правила за използване на Betano първоначалната оферта?

Освен въвеждането на код, депозирането на минимум 10 лева и използването на наградите в спортната секция, офертата предвижда и още няколко специални правила. Добре е да се запознаете с тях предварително, както и да ги спазите, за да не изгубите спечеленото.

Като всяка друга първоначална депозитна промоция, и тази има условия за разиграване. За да получите право на теглене на спечелените средства от вашия бонус, е нужно да заложите стойността му плюс тази на квалифициращия депозит 5 пъти. Имайте на предвид, че за целта трябва да поставите залози с минимален коефициент 1.50. Срокът за изпълнение на това условие за превъртане на бонуса е 30 календарни дни.

След използването на тази Бетано оферта с бонус код NOSTRABET не се колебайте да проверите и останалите предложения на компанията. Те се намират в секция ОФЕРТИ. Напомняме ви, че преди да отключите която и да е от тях, е от особено значение да се запознаете с нейните правила и условия. Така ще си спестите множество главоболия и проблеми в бъдеще.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни