IT-специалистите – най-податливи към COVID-19, счита радиестезистът Величко Трифонов

Водеща! Velichko-Trifonov
Величко Трифонов

Инж. Величко Трифонов от с. Петко Славейков, който от дълги години се занимава с радиестезия счита, че най-податливи към COVID-19 са IT-специалистите и хората, свързани с високите технологии.

 Своята теза той обоснова с факта, че коронавируса „тръгна“ от държавите, отбелязали напредък в развитието им. „Първо пламна 12-милионният град Ухан в Китай. Вирусът прехвърли морета и океани за да посее заразата си по цялата земна шир – подкрепи тезата си той. - Интересното беше, че първи пострадаха страни със силно развита икономика – в Европа и Америка. Каква беше причината, която доведе тази страшна зараза. Трудно е да се каже и докаже.

Това ми върна спомен отпреди 4-5 години, когато бях прочел в медицинско списание за интересно проучване, направено в институт от САЩ, с контингент от няколко хиляди 65-годишни пенсионери“ .

Според г-н Трифонов, изследванията са провеждани върху отделни мозъчни центрове на тези хора. И те са показали, че масовото използване на електротехнически и електронни уреди в САЩ във всички сфери на живота, нанася поражения върху здравето на хората, като краде от собствената им душевна енергия. „Загубите се изчислявали на 30 процента унищожение на мозъчните центрове, които корозират необходимата човешка енергия – казва той. Това ме кара да мисля, че причината сегашната епидемия от коронавирус да застигне първо развитите страни е вследствие на електронизацията на техния живот и индустрия, при което жителите на тези държави са с по-ниска душевна енергия от тази на жителите на африканските страни примерно, при което става възможно различни епидемии от болести да засегнат цели държави.

Човек като вид животно е устроен така, че основните негови съставки – биология и енергия, да съществуват в пълна хармония, обяснява още той. Наличната структура поддържа своя баланс чрез фокусирането на отделните мозъчните енергийни центрове в определена посока“.

Инж. Трифонов започва да си задава въпроса: „Какво би могло да се направи за възстановяване доколкото е възможно на нормалния енергиен баланс?“

И достига до естествения извод, че откраднатата енергия ще трябва да се възстанови с нова. Той счита, че това би могло да стане като се възстанови целостта на загубените неврони в мозъчните центрове, а те от своя страна да усилят загубената енергия. „Възбуждането на невроните би могло да стане по два начина – разсъждава той. - Единият е провеждане на енерготерапия на място със силно енергийно излъчване, каквото е излъчването на енергията от пирамидата в с. Петко Славейков /за която преди няколко години вестникът писа/. Вторият е създаденият от полска професорка био-обект, който представлява венец с окачени електроди, които възбуждат невроните в мозъка, а те от своя страна възстановяват мозъчните центрове. Друга възможност за допълване на необходимата енергийна мощ е чрез приемане на енергетизирана вода или чрез енергетизирана кал, тъй като те отдават енергията си пряко на болните“.

Според него, за целта биха могли да се използват възможностите на възвишението Калето край селото, където според него има изградени отпреди повече от 13 000 години пирамиди, които са характерни със своето енергийно излъчване. „Ето защо трябва първо да се възстанови извора на това място, който са ползвали римляните – обяснява за пореден път той. - Водата от този извор да бъде изследвана за да се знае, че става за пиене, както и да се установи каква е енергията на енергийния източник, наречен Калето в Петко Славейков. А на Калето има три чешми, които могат да се ползват. Освен това съществува възможност да се използва и върха на Калето, като там се поставя чешмяна или изворна вода, която да се енергетизира. За тази цел е нужно представители на БАН да изследват тази води, да определят за колко време тя се енергетизира, колко време може да бъде използвана от човека и прочие параметри. И като краен етап на изследванията да се даде сертификат, който да определя всички качества на тази вода.

Другото, което трябва да се направи, за да се даде възможност на болните наши сънародници да ползват предимствата на тази вода е мястото на пирамидата да се направи достъпно, като се проправи проходима пътека до върха на Калето.

Успоредно с това съществуващите около Калето чешми трябва да се възстановят така, че да бъдат удобни за ползване. Както и да се осигури възможност за ползването на кал от този район.

Наскоро например ми се обади жена от Белоградчик, която вече два пъти идва в Петко Славейков и се чувства вече много добре, след като използва вода и кал оттук. Така че, на първо време е важно да се изгради пешеходната пътека, а на по-късен етап и път, по който да се придвижват хората с леки коли до върха. Накратко казано, да се изгради подходяща инфраструктура около пирамидата и чешмите край нея, за да бъдат те достъпни“.

Инж. Величко Трифонов счита още за необходимо да се влезе във връзка с БАН и използването на енергитизираната вода да се положи на научна основа, а не само аз той говори, а никой да не се заинтересува от ползите, които могат да бъдат извлечени не само за селото, за община Севлиево, за областта, но и за страната.

Той обясни, че през февруари е ходил дори при областната управителка на Габрово да поиска и от нея подкрепа за разработване възможностите, свързани с пирамидата на Петко Славейков за възстановяване енергийните загуби на човешкия организъм, предизвикани от все по-силно навлизащите в ежедневието ни електронни технологии. „Неслучайно в България от няколко години се говори за създаване на електронно правителство, макар до момента нищо да не е направено – посочи като пример в подкрепа на своята теза той. - Без електрониката ние не можем, тя е приоритетна за развитието на цивилизацията. Но от друга страна тя “краде“ с пълни шепи от енергията ни. Ето, нашият домашен телевизор например има 120 програми. Представете си как в пространството само заради тях летят множество електромагнитни потоци. Така че, в което и кътче да отидеш от цялото земно кълбо от тях не можеш да се скриеш. И ако погледнем географията за разпространението на COVID -19, ще видим, че в Европа заболяването започна от технологично най-развития район на Италия. Там, където са заводите, свързани с машиностроенето, електрониката, автомобилната индустрия, транспортната техника – селскостопанска, авиационна, ЖП и т.н. Оттам пандемията навлезе в най-индустриалните държави на Стария континент – Германия, Испания, Англия. А в Африка, където в преобладаващата част от континента, няма добре развита индустрия, отсъстват индикации за екстремно навлизане на коронавируса.

Разбира се, вече няма място, където да не се ползва електроника, но в по-изостаналите държави, тази болест се появи значително по-късно. По това съдя, че именно „кражбата“ на нашата енергия намалява съпротивителните ни сили и именно поради това започваме да боледуваме. Но, от електрониката ние не можем да се откажем, нито да се скрием от нея на някой пуст остров. Вече има и съобщения, че и животни от зоологическата градина умират от заболяването коронавирус. Което означава, че навсякъде където има разположени електронна техника, антени за улавяне на електромагнитните вълни – а това са най-често жилищни блокове, концентрацията на заболяването от COVID -19 е по-висока. И не мога да разбера защо съвременниците не могат да осъзнаят това.

Самият аз от опит знам, че енергитизираната вода лекува. Човекът представлява съвкупност от биология и енергия. А енергията трябва да поддържа биологията.

При мен неотдавна идва бивш директор на един от големите варненски заводи, който при разговор по телефона заяви, че ми е много благодарен, тъй като ходил при различни медицински специалисти от цяла България, но те не успели да му помогнат. Едва когато дошъл на Калето в Петко Славейков успял да намери донякъде спасение от силните си болки, предизвикани от раковото му заболяване. Както и жената от Белоградчик – с Хашимото и силни стомашни болки - заяви, че пак ще дойде на Калето, защото само тук успяла да намери облекчение за болестта си. Първият път като дойде тя едва креташе, а вторият път беше без бастун, обясни той. - Но иска да дойде отново, за да продължи своята терапия с енергитизираната вода. Обаждат ми се много хора, голяма част от тях идват тук и след това ме информират, че водата от Калето им е помогнала. Неслучайно проф. Османагич, който откри Босненската пирамида имаше намерение да прави конференция точно по тези въпроси в Габрово“.

Инж. Величко Трифонов заяви още, че самият той вече е на 82 години и не знае до кога ще бъде жив, за да поддържа поне пътечката до Калето. И допълни, че от Босненските пирамиди се печелят милиарди всяка година. Но най-голяма полза от разработването на Калето и изворите около него ще имат IT-специалистите, администраторите, които по цял ден са пред компютърните екрани“ заключи накрая той.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни