Градище се превръща в базар тази неделя

Gorski-sreschi-na-Gradische
Горски срещи на Градище
Каним ви на 10 септември на един нестандартен базар

Казват, че когато се освободим от старото, се отваря място за новото. 

Важи за мисли, за любови, за планове и най-вече за вещи!

Затова ви каним на Градище тази неделя, 10 септември, на един нестандартен базар. От нас мястото и пазарната площ – от вас вещите. Донесете ги, продайте ги, разменете ги, подарете ги, спечелете пари и си купете нещо желано – бизнес моделa избирате вие.

Всички имаме вкъщи неща, които са ни малки, големи, повтарящи се, импулсивни покупки, неуспешни подаръци, непотребни вещи, предмети, загубили своята сантименталност или просто омръзнали – пълнят рафтове и гардероби, но не ни дава сърце да ги изхвърлим. Защо да не ги продадем или заменим! Ще зарадваме някого и ще освободим място вкъщи, ще се сдобием с нещо отдавна търсено, ще намерим нови приятели и познанства и ще прекараме ден сред природата – такава неделя бе била чудесен завършек на седмицата.

Подарете си я.

Можете направо да дойдете на Градище в неделя, 10 септември, в 11 часа, можете да се обадите предварително на телефон 0888228720, ако плановете ви са по-мащабни или имате някакви въпроси. Без такси, без условия – само с добро настроение, усмивки и грижа за природата след събитието - за да я оставим такава, каквато ни е посрещнала.

Базарът за употребявани вещи се организира от фондация „От БГ“ и е част от поредица събития на поляната на Градище, създадени с идеята да укрепят общността ни и превърнат поляната в споделено пространство за събития, дела и идеи.

Какво се случва там всяка неделя, можете да следите в страницата Горски срещи на Градище във фейсбук https://www.facebook.com/GorskiSreshtiGradishte. Следващата неделя, 17 септември, е посветена на паневритмията, а последната неделя от месеца е прочутият Градищенски мегдан – поляната се превръща в място за дълги хора и надигравания.

Очакваме ви!

Медиен партньор на събитието – в-к „100 вести“.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Габрово

Към началото

Следвай ни