Globul – четете последните тенденции в мобилните технологии

Топ новина! Globul-ima-funktsiite-na-klasicheski-novinarski-sait
Globul има функциите на класически новинарски сайт
Първата асоциация, която изниква на повечето хора в активна възраст при мисълта за Globul, е името на бившия мобилен оператор.

 Както знаете обаче, той отдавна е в историята. Но това не значи, че Globul си е отишъл завинаги от мобилната сцена. Съвсем не е така. Марката продължава да съществува, но с друго поприще.

Какво е Globul днес?

След като бе заменен от Yettel, известно време нямаше никакви новини за Глобул. Днес това не е така. И в бъдеще вероятно все по-често ще чувате добре познатото в мобилната индустрия име.

Globul днес е активна платформа в интернет. Тя има функциите на класическия новинарски сайт. Освен последните новости от света на мобилните технологии обаче, в страницата можете да четете редовно и любопитни анализи на експерти, коментари и интервюта от специалисти в областта.

Какви новини да очакваме в сайта на Globul?

При влизането в сайта globul.bg бързо можете да се ориентирате какви статии можете да четете тук. На добре познатия ви зелен фон има само две категории в активното меню:

  • Мобилни. И името на секцията, и бившето поприще на Глобул издават какви новини се поместват тук. Те са изцяло свързани с мобилните технологии и индустрията изобщо. В тази рубрика читателите могат да се запознаят с актуални тенденции, последните модели модерни смартфони, прогнози за бъдещето в сферата, любопитни новости около топ компании и най-вече детайлни ревюта на иновации и хай-тек джаджи от ново поколение.

  • Други. В тази секция новините са не по-малко любопитни и интересни. От Гобул следят отблизо различни бизнес сфери и в сбит вариант ще ви информират за най-актуалните новости. Разбира се, на фокус традиционно попадат големи имена и предприемачи, както и актуални теми от ежедневието и икономическия свят. За да добиете по-ясна представа, ще дадем пример. В момента, в който пишем този материал, в категория Други на новинарския сайт Гобул се разнищват въпроси, свързани с изкуствения интелект, криптовалутите и последните продукти на водещи разработчици от сферата на бизнес софтуера, видеоигрите и социалните мрежи.

Защо да четем Globul редовно?

Не е нужно да сте експерт по мобилните технологии, за да влизате редовно в globul.bg. Сайтът се посещава достатъчно често и активно и от mobile ентусиастите, които са запалени по темата. Това е нещо напълно нормално. Очаква се зад платформата да стоят професионалисти с перфектна експертиза и отлични знания в областта. Именно от тях поднесената информация за актуалните новини в сферата на мобилните услуги и продукти ще е максимално достоверна, но и и не по-малко увлекателна и интересна.

Определено ви съветваме да не подценявате този сайт, ако си търсите нов телефон и искате да научите за марките с най-добра репутация в момента или просто ако следите бизнес процесите в нишата отблизо.

Сами виждате, че Globul не просто не са си отишли завинаги, ами и продължават да работят активно. Въпреки че са се превърнали в новинарски сайт, те остават част от света на мобилните технологии. Ако проявявате интерес към тях, не пропускайте възможността да се осведомявате за актуални и новини и тенденции. И то не от кого да е, а от екип, който е оставил трайна следа в mobile сферата в България.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни