Габровец спечели Ягуар ХЕ от игрите на тотото

Топ новина! Gabrovеts spеchеli Yaguar HE ot igritе na tototo
Teodor-Genev.jpg
Вчера Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби в Габрово. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов луксозен автомобил Ягуар ХЕ, спечелен от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“

СПОРТ ТОТО превърна деня в истински празник за жителите на града с много награди, музикални изпълнения, томбола и възможности за повече печалби. Имаше и спортна демонстрация от състезателите на боксов клуб „Янтра“ от града на хумора и сатирата.

Името на късметлията, който си тръгна с нова кола, е Теодор Генев. Той е на 37 години и късметът му се усмихва точно на 31 декември, в навечерието на новата 2019 година. Тогава той получава вълшебен подарък от баба си – тото фиш за играта „Тото 2 – 6 от 49“, който сбъдва една от мечтите му – да има нова и луксозна кола. Проверява числата сам онлайн и разбира, че печели невероятния празничен Ягуар ХЕ. Ключовете от мощния автомобил му връчи лично г-жа Вася Ботева, регионален директор в БСТ. Тя припомни, че хората в този регион са едни от най-големите почитатели на Спортния тотализатор и могат да се похвалят с голям усет към числата. Така че нищо чудно следващият милионер на тотото да е от Габрово. Освен това 92-ият тото милионер е габровец. Това е Николай Стефанов, който беше специален гост на събитието. Той сподели, че продължава да играе, особено сега, когато има рекорден джакпот в любимата му игра. Играе, за да се забавлява и за да подкрепя спорта в България.

„Честито на късметлията и пожелавам на всички участници в игрите на Български спортен тотализатор много успехи и големите джакпоти да се падат в нашия регион“, каза г-жа Ботева и анонсира, че в предстоящия тираж на 21 февруари джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ ще достигне феноменалните 8 700 000 лева. Напомни и за бонуса в играта, без допълнителен залог, който днес ще бъде отново автомобил, този път Форд Мондео.

От специалната „ТОТО томбола“ Ирина Янакиева пък си спечели голямата награда – преносим компютър. „От СПОРТ ТОТО ми направиха страхотна изненада и невероятен подарък“, радва се Ирина и пожелава късмет на всички участници в игрите.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Life is life

Към началото