Fibank отпразнува 10 години на своя клон в Габрово

Ekip-t-na-bankata
Екипът на банката

Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза с коктейл 10 години от откриването на своя клон в Габрово. На събитието присъстваха дългогодишни клиенти, партньори и приятели на банката. Клонът е създаден през 2004 година и в него работят 35 служители.

В обръщението си към гостите на събитието и към целия екип на ПИБ в Габрово управителят на клона г-н Александър Баджоров благодари на дългогодишните клиенти и партньори, на представителите на бизнеса от региона за тяхното доверие към финансовата институция през годините и похвали усилията на целия екип, направил банката предпочитан партньор от деловите среди на града и от гражданите.
„Благодаря искрено на всички колеги за усърдието, упоритостта и високия им професионализъм, за работата им от сърце. Добрата екипна работа ни дава възможност всеки ден да осигуряваме на нашите клиенти професионално обслужване и високи стандарти“ - отчете предимствата на банката той.
„Всички ние много се радваме, когато работим с български предприятия, когато сме полезни на малките и средни компании от регион Габрово“ - отбеляза регионалният директор на банката Николай Николов и информира за поредното признание за банката. А то е, че Първа инвестиционна банка e една от трите български банки, включени в Топ 100 на банките в Югоизточна Европа в престижната класация на SeeNews Топ 100.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Финанси

Към началото

Следвай ни