Disney сбъдна желанието на Михаил

Топ новина! Mihail,-vlyavo,-gotvi-s-vodeschite-Stoyan-i-Lora
Михаил, вляво, готви с водещите Стоян и Лора
Disney сбъдна желанието на тийнейджър от България, който мечтае да стане главен готвач.

17-годишният Михаил Филипов, който е едно от децата, отраснали под грижата на организацията „SOS Детски селища“, беше гост в предаването „Бон Апети“ по 24Kitchen. 
Той готви заедно с водещите Лора и Стоян и така мечтата му да участва в кулинарно шоу стана реалност. Специалният епизод ще бъде излъчен по 24Kitchen на 6 юни от 11:30 ч. с повторение в 16:30 ч.  
“Участието на Михаил в „Бон Апети“ беше важна стъпка за усъвършенстването на знаниятa и уменията му. Той наистина иска да се занимава с кулинария. С преживявания като това Михаил ще продължи да се развива в положителна посока и да израства както личностно, така и социално. Много сме благодарни на екипите на „Бон Апети“ и Disney България за начина, по който той беше приет и разбран“, каза Нина Джажева, ръководител SOS Семеен дом Чардафон.
„В Disney сме силно ангажирани да даряваме радост и оптимизъм на тези, които имат най-голяма нужда от това. Сбъдването на желания на деца е заложено в ДНК-то на компанията и се радваме, че успяхме да изпълним желанието на Михаил. Надяваме се, че още повече сме подхранили страстта му към готвенето и сме го вдъхновили да продължава да следва мечтата си и да става все по-добър в това, което прави“, заяви Марта Шафранска, директор „Корпоративни комуникации и корпоративна социална отговорност“ в Disney за Централна и Източна Европа.
Сбъдването на желания е неразделна част от глобалната стратегия за корпоративна социална отговорност на компанията. 
Тя е насочена към създаването на по-добър свят за отделните хора, семейства и общности чрез използването на силата на обичаните истории и герои на Disney. 
Всяка година компанията изпълнява хиляди желания в партньорство с организации и така подарява оптимизъм и надежда.  
През 2023 година Disney празнува своята 100-годишнина и магия за нуждаещите се, като сбъдва желания на деца в неравностойно положение и деца с тежки заболявания по целия свят. Повече информация за стратегията за социална отговорност на компанията може да бъде открита в публикувания наскоро Глобален доклад за корпоративна социална отговорност на The Walt Disney Company (2022 Global CSR Report of The Walt Disney Company).


За отговорния бизнес на Disney 
Целта на The Walt Disney Company е да вдъхновява по-добър свят чрез силата на историите. Като част от това компанията е ангажирана да управлява бизнеса си отговорно и почтено, като се грижи за хората си и прави добро. Ангажиментите, целите и напредъкът в тази посока се отчитат ежегодно в Доклада за корпоративна социална отговорност на The Walt Disney Company тук. За повече информация за програмите на Disney и благотворителните организации, с които си партнира, посетете www.thewaltdisneycompany.eu. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Общество

Към началото

Следвай ни