Детски празник на Градище – доведете мама и татко!

Na-Gradishtе-vi-chaka-prikazеn-еlfichеski-chaa-i-mеnnuta,-vdahnovеni-ot-Kumcho-Valcho-i-Kuma-Lisa
На Градище ви чака приказен елфически чай и менюта, вдъхновени от Кумчо Вълчо и Кума Лиса
На 4 юни, неделя, „Фондация от БГ“ и сдружение „Мечти и отбори“ канят всички деца да играем заедно на поляната на Градище.

Задължително доведете мама и татко, баба и дядо, по-големите и по-малките, защото предизвикателствата са семейни и изискват умения и знания от цялата богата семейна палитра. Отборите ще трябва да покажат съобразителност, ловкост, бързина и подвижност, така че всеки играч е ценен.

Започваме в 10.30 часа. Надяваме се да ни трябва шапка за слънце, а не чадър, но пък ако времето отново е сърдито, ще изместим празника в 17 часа същия ден.

Ще играем „Туистър“ – онази игра, в която извиваме тяло и се преплитаме по игралното поле, после морски шах, но една по-различна версия, каквато със сигурност не сте играли, ще правим капсула на времето за сурово яйце от природни материали (изненадахме ви, нали), ще покоряваме пътечки за съобразителност и бързина. Починете си добре, закусете, за да имате сили и заповядайте на Градище, където ви очакват и още изненади.

А за най-добрите имаме страхотни здравословни награди. Няма да издаваме какви са, само ще кажем, че и те стават за семейна игра. Можем да си направим чудесни обеци или да плюем костилки в състезание коя ще стигне най-далеч. Досетихте ли се?

Събитието тази седмица се осъществява с подкрепата на СИТИГАЗ и е част от многото чудесни неща, които се случват всяка неделя на Градище. Там играем хора, пеем, състезаваме се, слушаме музика, слушаме природата, спортуваме, учим или просто прекарваме време с любимите хора. Можете да следите програмата във фейсбук страницата „Горски срещи на Градище“.

Не забравяйте да се отбиете и до павилиона „Горски срещи“ на Градище. Там, освен приказен елфически чай и менюта, вдъхновени от Кумчо Вълчо и Кума Лиса, ще откриете кутия за дарения в помощ на малката Мони. За да може на следващия детски празник да играе заедно с нас!

Очакваме ви! Неделя, 4 юни, 10.30 часа, Градище.

Медиен партньор на събитието: Вестник "100 вести"

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото