Ден на траур в Габрово

Poklon-pred-pametta-im?
Поклон пред паметта им?

Със заповед на кмета на Габрово, в знак на почит към трагично загиналите при пътен инцидент четиримата жители на града, 28 август /понеделник/ е обявен за ден на траур на територията на общината. Всички национални и общински знамена в общината са свалени наполовина.

Инцидентът стана в четвъртък вечерта на пътя София – Варна. Лекият автомобил, с който са пътували привържениците на отбора, се сблъска с камион. Оцелява само един от пътниците, който е откаран в болницата в Ловеч с гръдна травма, но без опасност за живота. Габрово тъжи и споделя скръбта на близките на  Ивайло Караколев, Пламен Караколев, Красимир Янчев и Йордан Иванов.

Феновете на „Левски“ в Габрово започнаха инициатива за събиране на средства в помощ на семействата на загиналите.

„Изразявам своето дълбоко съжаление за трагичния пътен инцидент, при който беше отнет живота на четирима наши съграждани и поднасям своите най-искрени съболезнования на техните близки и приятели. Думите са безсилни да утешат скръбта за такава тежка загуба, особено когато изпращаме млади хора. Поклон и светлина за душите им!“, написа в профила си във фейсбук кметът на Габрово Таня Христова.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Общество

Към началото

Следвай ни