Благоустрояване: Няма непроходими улици

Ot--Blagoustroyavane--zayaviha,-che-pochistvat-r-chno-peshehodnite-zoni-i-parkovite-alei
От "Благоустрояване" заявиха, че почистват ръчно пешеходните зони и парковите алеи
Слабият снеговалеж наглед не затрудни габровското "Благострояване". Недоволни от свършеното обаче не липсваха

    Как  се справя общинското предприятие „Благоустрояване“ в Габрово със снежната обстановка?
    След сигнали на граждани до редакцията и разговори със служители на предприятието ето обобщена картина на вчерашния ден.
    ОП „Благоустрояване“ разполага с 27 машини, които работят за почистването и опесъчаването на 460 улици в града. 
    Машините са в непрекъснат работен режим от началото на снеговалежа на 3 януари. 
    Към настоящия момент няма непроходими при зимни условия улици. Улиците, където има натрупване на по-голяма снежна покривка, се обработват поетапно.
    Екипите на ОП „Благоустрояване“ почистват и опесъчават ръчно подходите към спирките на обществения транспорт, към институции, стълбища, паркови алеи, пешеходни зони.
    Предприятието разполага с дежурен диспечер, който приема сигнали от граждани, институции и кметствата в района на община Габрово 24 часа.
    По отношение на постъпилия към редакцията сигнал за невъзможността на гражданка от Пройновци да се свърже с диспечер, Грета Станева, „Връзки с обществеността“ в предприятието, отговори следното:
    „Бихме искали да обърнем внимание, че дежурният диспечер координира постъпилите сигнали във връзка със снегопочистването, сметосъбирането и други, свързани с дейността на предприятието, между отговорните лица, институции и граждани. 
    Причината диспечер да не отговори своевременно на телефонно обаждане е единствено в случай, че в този момент предава сигнал за обработка или получава друг такъв. 
    Системата за получаване на сигнали е така устроена, че при неприето директно обаждане от диспечер обаждането се прехвърля към гласова поща. Всеки сигнал, оставен чрез съобщение на гласовата поща, се прослушва впоследствие и се предава за обработка, така че гражданите могат да се възползват и от тази възможност. За улеснение предоставяме отново актуални форми за контакт с ОП „Благоустрояване“:
    Дежурен диспечер: 066 801 435 - 24 часа;
    Административен сътрудник: 066 800 171 - от 7:30 до 16:30 часа;
    e-mail: office@bkcgb.com;
    Също и на телефон за сигнали на Община Габрово - 0700 14410.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни