Вечер с ХаХаХа ИмПро театър

Teatralnata-trupa
Театралната трупа

На 25 май от 19 часа в Музея „Дом на хумора и сатирата“ ще се потопим в света на неочакваното и смешното. В Дома ще гостува ХАХАХА – първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена е през 2009 година.

На 25 май от 19 часа в Музея „Дом на хумора и сатирата“ ще се потопим в света на неочакваното и смешното. В Дома ще гостува ХАХАХА – първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена е през 2009 година и вече има стотици представления на всевъзможни локации.
ИмПро :
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли.
Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда и тъкмо затова е толкова вълнуващо.
Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.

Най-важният принцип в ИмПро театъра се нарича „Да, и...“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
ИмПро театърът иска преди всичко кураж и въображение. Всяко ИмПро е уникално.
Габровската публика познава ХАХАХА от участието им на първия в България фестивал на импровизационния театър – „IMPROact Фестивал”, организиран от читалището в квартал Русевци. Актьорите от групата бяха и едни от обучителите в съпътстващите фестивала работилници, в която се подготви местната група за имровизационен театър – Improve.


Представянето на ХАХАХА в Габрово става възможно благодарение на програма „Изкуство в движение“, финансирана от Фондациите „Арт офис“ и „Америка за България“.
Билети може да намерите на касата на музея.
Цена – 6 лв. Билет за двама – 10 лв.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Театър

Към началото

Следвай ни