Hyundai Kona

Водеща! <p>Сред качествата които правят все по-поулярни кросовърите от пазарния В-клас
Nunday-7816.jpg

Сред качествата които правят все по-поулярни кросовърите от пазарния В-клас е игривият им и ярък дизайн. По изплували в нета снимки, хванали новия Hyundai Kona без камуфлаж, вече е ясно как стоят нещата при най-новия модел на корейците. Името на модела


Сред качествата които правят все по-поулярни кросовърите от пазарния В-клас е игривият им и ярък дизайн. По изплували в нета снимки, хванали новия Hyundai Kona без камуфлаж, вече е ясно как стоят нещата при най-новия модел на корейците. Името на модела е в чест на Каилуа-Кона, местност на остров Хавай.
Автомобилът е хванат в момент на подготовка за фирменни снимки. Колата изглежда наистина свежо и младежки, без да е особено агресивна. Особен вид на екстериора придават използването на два цвята и сложното оформление на предната част с “вежди” над фаровете.
За техническата част на колата се знае малко, но язвно е развит върху платформата на модела i20 и ще получи двигателите на новия Hyundai i30. Става дума за бензиновия трицилиндров турбо мотор 1,0 л (120 к.с.), 1,4-литровия, четирицилиндров, турбо 140к.с. и турбодизела 1,6 л, 110 к.с.
Паркетникът ще видим на живо през следващия месец, а премиерата му е насрочена за автосалона във Франкфурт през есента. Продажбите ще стартират веднага след това през октомври.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни