Ясни са маршрутите, по които ще се извършва движението в парковете в Севлиево

Водеща! Shema-na-marshruta-v-park--Kazarmite-
Схема на маршрута в парк "Казармите"

Севлиевци вече могат да използват парковете „Казармите“ и „Черничките“ при определен маршрут и организация на движението от 9:30 до 18:30 часа.

В парк „Казармите“ ще може да разходите и кучета си в интервала от 18:30 до 20:30 часа, съгласно Заповед №0311 на кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

По два маршрута ще се извършва разходката в „Черничките“ - през парка и по велоалеята. Движението ще е по посока на часовниковата стрелка от входа на парка към изхода на велоалеята, както е указано на схемата. Паркингът пред парка няма да бъде отворен.

парк "Черничките"

В парк „Казармите“ също има два маршрута, където движението ще е по посока на часовниковата стрелка, като вторият е за разходка на кучета след 18:30 часа. Входът на парка откъм „Билла“ ще остане затворен.

Припомняме, че съгласно Заповедта на министъра, посещенията на градски паркове и градини се позволява при задължително носене на предпазни маски, спазване на дистанция от 2,5 м. спрямо други семейства, влизане и излизане от парка единствено през отворените и обозначени за целта пунктове. Задължително е използване на обозначените маршрути за разходка и е строго забранена употребата на алкохол. С цел избягване на докосване на повърхности, се забранява сядането на пейки и тревни площи, а детските площадки и съоръжения остават затворени.

Деца до 12 години задължително трябва да са с родители или членове на семействата си, но не повече от двама възрастни. За собствениците на кучета остава ограничението от не повече от един човек.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни