Университетът в Нинбо дари маски на ТУ – Габрово

Rektor-t-prof.-d-r-inzh.-Iliya-ZHelezarov-predstavi-darenieto-na-onlain-akademichen-s-vet
Ректорът проф. д-р инж. Илия Железаров представи дарението на онлайн Академичен съвет

Технически университет – Габрово получи дарение от 300 маски за еднократна употреба от Технологичния университет в китайския град Нинбо.

Технически университет – Габрово получи дарение от 300 маски за еднократна употреба от Технологичния университет в китайския град Нинбо. Защитните средства ще бъдат използвани от администрацията и посетителите в университетските корпуси.

Университетът в Нинбо и ТУ – Габрово участват в съвместна инициатива – „Коланът и пътят“ (The Belt and Road), и имат ползотворно сътрудничество в областта на научните изследвания и технологичното образование.

лактика и лечение на COVID-19. Сборникът е под редакция на Първата клинична болница към медицинския факултет на университета в провинция Джъдзян и съдържа ценни съвети за противодействие на коронавируса.

Ректорът проф. д-р инж. Илия Железаров представи дарението на провелия се днес онлайн Академичен съвет. По време на заседанието беше приет годишният доклад за състоянието на ТУ – Габрово през 2019 г. Членовете одобриха мандатната програма за развитие на Университета в периода 2019 – 2023 г., както и актуализацията на Правилника за организация на учебната дейност. В условията на извънредни обстоятелства заверяването на семестъра, семестриалното и сесийното оценяване на студентите ще се провеждат със средствата на информационните и комуникационните технологии.

Технически университет – Габрово благодари на приятелите си от Технологичния университет в Нинбо за жеста на подкрепа и съпричастност!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни