Трифон Панчев: Подкрепата с 66.72% вот е голяма отговорност за мен

Топ новина! Trifon-Panchev
Трифон Панчев
Младият дряновски кмет убедително бе преизбран за втори мандат

- Г-н Панчев, Вие сте издигнат от МК "БСП за България" и избран още на първи тур за кмет на Дряново с 66.72%. Честито! Това е голям успех за Вас, нали?

- Не знам дали е за честитене. За мен този резултат е оценка за мен и за моята работа и голяма отговорност.

- Как си обяснявате, че дряновци за втори път ви подкрепят?

- През последните няколко седмици се води черна кампания срещу мен, семейството ми, дядо ми, баща ми, майка ми, жена ми, близките около мен. Тази черна кампания беше от хора, които вече са управлявали общината. Според мен това ядоса дряновци и те решиха, че не бива да допускат тези хора да управляват града. Освен това, както вече казах, високият резултат е оценка за мен и същевременно голяма отговорност. За последните 4 години каквото ми беше по силите, го направих за общината.

- Сега накъде, как започва вторият Ви мандат?

- Продължаваме напред. Следват процедури, кандидатстване по проекти. Имам написана рамка за общината за следващите 6 години. Амбицията ми е колкото може повече да работя, че Дряново да бъде все по-привлекателен за живеене и за инвестиции.

- Какъв ще бъде новият Общински съвет, той е много важен за работата Ви?

- В новия Общински съвет влизат 5 човека от БСП, по двама от Левицата, ГЕРБ, ПП-ДБ, един от Български възход и един от Граждани за общината. Макар и доста пъстър, се надявам, че от БСП и Левицата ще имаме мнозинство в местния парламент. Вероятно ще направим компромис председателят на Общинския съвет до не е от нашата група, защото и председател, и кмет да са от една и съща партия не е конструктивно.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни