Севлиевската Община обяви конкурс за коледни картички

Obyava-na-konkursa
Обява на конкурса

"Комисията за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните" при община Севлиево и Младежки център – Севлиево организират за трета поредна година конкурс за изработване на коледна Картичка. Конкурсът е насочен към всички деца и младежи.

"Комисията за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните" при община Севлиево и Младежки център – Севлиево организират за трета поредна година конкурс за изработване на коледна Картичка. Конкурсът е насочен към всички деца и младежи на територията на общината и има за цел да провокира желание у подрастващите да изработят картичка с пожелание, която да бъде изпратена на самотен човек от община Севлиево в навечерието на Рождество Христово. Участниците  ще бъдат ангажирани в дейност, която ги насочва към положителен модел на поведение и разбиране на другия.

Конкурсът е индивидуален. Груповите творби няма да бъдат оценени. Възрастовите групи за участие са: Предучилищна възраст – деца до 6 години; първа възрастова група – от 6 до 10 години; втора възрастова група – от 11 до 15 години Трета възрастова група - от 16 до 19 години. всяка картичка трябва да съдържа коледно пожелание, да бъдат посочени имената, възрастта на участника, детско/учебно заведение или социална услуга за деца и точен адрес.

При предаване на коледната творба задължително условие е и да се посочи телефон за контакт с участника (негов родител/учител/настойник). При предаване на картички от едно заведение, контактите могат да бъдат обособени в списък с имената и възрастта на участниците, като това не изключва посочването на данните на самата картичка. Картичка, за която не са посочени всички данни не може да бъде класирана.

Творбите трябва да бъдат изпрпатени не по-късно от 18.00 часа на 10.12.2014 г. в Младежки център-Севлиево, гр. Севлиево, ул. „Канлъ дере” №14. Тричленно жури ще разгледа и оцени получените картички . Ще бъдат връчени първа, втора и трета награда във всяка възрастова група, поощрителни награди, както и награда за най-оригинално пожелание. Всички картички ще зарадват самотни хора за Коледа. Нека заедно им подарим топлина в навечерието на коледните празници.

Награждаването ще се проведе на 17 декември (сряда) от 17:30 часа в ГХГ „Асен и Илия Пейкови”, където всички картички ще бъдат изложени.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни