Разрешава се достъпът на външни търговци на петъчния пазар

Kmet-t-Ivan-Ivanov
Кметът Иван Иванов

Макар и с месец закъснение, в Севлиево ще има и абитуриентски балове

Със Заповед на кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов, считано от 19 юни (петък), се разрешава достъпът на външни търговци на промишлени стоки в района на панаирната площадка при спазване на противоепидемичните мерки.

Решението бе взето по време на заседанието на Общинския кризисен щаб, а организацията следва да се създаде както от страна на „Общински пазари“ ЕООД, така и от Районно управление - Севлиево и Общинския инспекторат.

Щабът обсъди и предстоящите абитуриентски балове, които са планирани за дните 27 и 28 юни. Ангажимент за провеждането им, при спазване на всички изисквания, имат ресторантьорите и ръководствата на училищата, които са предупредени от РЗИ - Габрово за прилагане на всички мерки, съгласно заповедите на министъра на здравеопазването.

Общинският кризисен щаб реши служители на Общинския инспекторат и Районно управление – Севлиево да продължат с контрола по спазване на противоепидемичните мерки от страна на гражданите, както и да налагат санкции по закона за здравето при установени нарушения. Независимо от облекчените мерки, гражданите да спазват стриктно всички мерки, да бъдат отговорни към своето здраве и към здравето на останалите, призовават от Общинския кризисен щаб.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни