Община Трявна спечели голямата награда на Нестле България от 20 000 лв.

Община Трявна спечели голямата награда от 20 000 лв. в Националния конкурс за най-активна община на Нестле България „Нестле за Живей Активно! 2022“. Чекът бе официално връчен на кмета на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева, която заедно с г-н Росен Ралев – младши експерт „Стопански дейности и проекти“ към Община Трявна и г-жа Сашка Александрова – секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни лица към Община Трявна с радост прие заслуженото отличие за най-активна община на 2022 година.

Финалът на конкурса „Нестле за Живей Активно! 2022“ се състоя на 27 януари, на официална церемония в столичния хотел „Форум“. Проектните предложения на четирите общини финалисти – Трявна, Плевен, Враца и Мизия бяха оценявани от компетентно жури в състав – златната ни зимна олимпийска медалистка Екатерина Дафовска, новото попълнение в отбора на победителите „Нестле за Живей Активно!“ Катрин Тасева, заместник-министъра на младежта и спорта Петър Георгиев, Мария Яровая, експерт „Дигитални комуникации и връзки с партньори“ в Националното сдружение на общините в Република България и Теодор Георгиев – ръководител на правния отдел на Нестле България.

„Искам искрено да благодаря на целия екип на общинска администрация, без които тази награда нямаше да бъде факт, на целия екип на „Нестле България“ за предоставената възможност, на всички любители на спорта, които станаха част от това приключение, наречено „Нестле за Живей Активно! 2022″ и на всички останали, които ни подкрепяха и помагаха през цялото това време. Спечелената сума от 20 000 лв. ще инвестираме в изграждането на нова спортна площадка с уреди в Етнографския комплекс в Трявна, които за първи път ще се монтират в България и се радвам, че те ще могат да се използват от нашите деца, техните родители и всички гости на града! Благодаря още веднъж и нека да ни е честита поредната награда!“ сподели непосредствено след финала кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева.

По време на „Нестле за Живей Активно! 2022“, Община Трявна успя да реализира общо 11 спортни събития и да въвлече над 1000 активни деца и граждани от близо и далеч. Инициативите обединиха фитнес треньори и трениращи; производители на биопродукти; детски и образователни институции; любители на латино танците и туристическите походи; инструктори по аеробика; местни спортни клубове. Събитията се проведоха в периода от 10 до 30 септември 2022 година.

Община Трявна поздравява всички участници в последното издание на Националния конкурс „Нестле за Живей Активно! 2022“ и благодари още веднъж на всички за активното участие и приноса в спечелването на голямата награда!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Трявна

Към началото

Следвай ни