Община Трявна откри нова Мултифункционална зала към Дцплу - Трявна на Игнажден

Proekt-t-e-na-stoinost-87-000-leva
Проектът е на стойност 87 000 лева
На големия християнски празник Игнажден в Трявна бе открита новата Мултифункционална зала към Дневния център за пълнолетни лица с увреждания, която официално допълни вече съществуващите четири сгради към него.

Лентата бе тържествено прерязана от кмета на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева и директора на Социалните услуги в общността г-жа Тотка Димитрова. Събитието бе уважено още от зам.-кмета на Община Трявна, служители на общинска администрация, както и от екипа и потребителите на Социалните услуги в общността.
„Неслучайно избрахме този ден, защото искахме Вие като наши гости да сте първите полазници и в този нов дом за нашите потребители да има топлина, много радост, много споделени дни, защото те имат нужда от това“, сподели при откриването домакинът на събитието г-жа Тотка Димитрова.
Кметът на Община Трявна благодари на социалните работници за грижите, усилията и отношението, които полагат за хората с увреждания, и им пожела топли и светли празници.
„Изказвам огромната си благодарност към всички Вас, които полагате огромни усилия, за да може тези хора да се чувстват добре! Нека им даваме онова, което всъщност могат и трябва да получат от семействата си, от всички нас, а именно любов, уважение, отношение и разбира се, да са живи и здрави! Пожелавам Ви от сърце да сте много здрави, щастливи, винаги да вярваме в доброто и аз съм убедена, че ние ще сме добри полазници! Надявам се да имаме още много резултати, защото всичко, което правим, го правим в името на Трявна и хората! Благодаря Ви и честит празник!“, сподели г-жа Силвия Кръстева и в знак на уважение подари на директора на Социалните услуги в общността красива пейзажна картина на Трявна.
Сградата бе осветена за здраве и благоденствие, след което гости и потребители на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания бяха поздравени с талантливите музикални изпълнения на гайдаря Станислав Бояджиев и Вокална група „Детелини“. Празникът продължи с вкусна почерпка, много танци и веселие.
Новата Мултифункционална зала към Дневния център за пълнолетни лица с увреждания е с капацитет до 30 души и е предназначена за групови събирания и занимания. Сградата включва още зала за свободно време, зала за рехабилитация с уреди за възстановителна гимнастика, офис и санитарен възел.
Проектът е изграден със средства от Капиталовата програма на Община Трявна за 2022 година на стойност 87 000 лв. с ДДС. Теренът пред новата сграда е облагороден, като са изградени нови паркови алеи за лесен и удобен достъп на потребители и социални работници.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Трявна

Към началото