Oбщина Севлиево дари „Дачиа Сандеро" на РУ - Севлиево

Новият автомобил
Решението за дарението е взето от Общинския съвет в края на 2022 година

Решението за дарението е взето от Общинския съвет в края на миналата година
Колата е „Дачиа Сандеро“, бяла на цвят 4+1 места и е на стойност 25 500 лв. Финансовият ресурс за закупуването на автомобила беше разчетен в бюджета за 2022 г. във връзка с постъпило искане от началника на РУ - Севлиево Красимир Колев за закупуване на лек автомобил за нуждите на районните полицейски инспектори.
След проведена процедура по ЗОП, Община Севлиево закупи возилото със средства, определени по стандарт за финансиране издръжката на районните полицейски инспектори. С цел оптимизиране на полицейската дейност в услуга на гражданите и по-голяма мобилност при изпълнение на задълженията им по опазване на обществения ред, автомобилът беше предоставен за безвъзмездно ползване на Министерство на вътрешните работи за нуждите на районните полицейски инспектори в Районно управление - Севлиево при ОД на МВР - Габрово.
Кметът д-р Иванов пожела придобивката да бъде полезна и да допринесе за по-добрата работа на районните полицейски инспектори, които ще я ползват, а началникът на Районното полицейско управление в Севлиево благодари за дарението и за доброто взаимодействие между двете институции.
 
 
Кметът д-р Иванов пожелава на началника на РУ – Севлиево Красимир Колев колата да допринесе за по-добрата работа на районните полицейски инспектори

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото