Културни вести от Сенник

Kulturni-vsti-ot-Snnik
Културни вести от Сенник
Рождени дни на родените през второто тримесечие през годините отпразнуваха пенсионерите от пенсионерски клуб "Дан Колов“ в село Сенник.Честито и наздраве на всички! В календара има всеки място и за своя ден - знае си открай човекът, че тогава е роден.

 Рождени дни на родените през второто тримесечие през годините отпразнуваха пенсионерите от пенсионерски клуб "Дан Колов“ в село Сенник.Честито и наздраве на всички!
 В календара има всеки място и за своя ден - знае си  открай човекът, че тогава е роден. И на този ден ще мине да го поздрави светът, после, в часовете, сините, близки ще се съберат и по броя на годините тихи свещи ще горят.
 Когато някой някъде се ражда, изгрява мъничка звезда, която пътя му да озарява и в радост и тъга. Животът ни се дава и ние живеем го докрай, тъй както волята ни повелява и всеки ден е ден благословен!
 На 24 юни 2018г. (вторник) се проведе мило тържество за всички, родени през второто четиримесечие през годините пенсионери от пенсионерски клуб „Дан Колов” в село Сенник. Председателят Никола Колев прочете как се ражда традицията за честване на рожден ден и приветства рождениците. Поздравителен адрес поднесе и пенсионираната учителка Ангелина Сомлева.  С пожелание здравето да е спътник всеки ден. В този специален ден всички получиха подарък и цветя. С букет от стари градски, естрадни, народни песни и хора  39 присъстващи се забавляваха в обновената дискотека на село Сенник.


1. снимка : всички рожденици  родени  през второто три месечие през годините
2.цветя и подаръци опаковаха :Диана Димова -кул.масовик към клуба,Стефка Петрова от ръководството и Тотка Колева
6.снимка Председателят Никола Петров връчва подарък на юбиляр и акордеонист към читалището Иван Петров- 70 години

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото