Иван Назъров спечели таблет от образователна програма

Иван Стефанов Назъров от Габрово спечели награда – таблет от участието си в томбола, организирана в рамките на безплатната образователна програма „Интернет за всички: 55+” и А1 България.

В програмата бяха предвидени индивидуални полезни и практични умения за работа с мобилен телефон и таблет за хората над 55-годишна възраст. Асоциация „Съвременни читалища” включи в своите обучения НЧ „Развитие-1869”.

Заниманията се ръководеха от техника компютърни системи Даниел Петков. Като свидетелство за преминатото обучение дряновските участници получиха сертификат от името на А1 България и Асоциация „Съвременни читалища”. Организаторите се надяват, че наученото ще даде повече увереност и нови възможности за комуникация в интернет пространството на завършилите програмата. След края на кампанията, желаещите имаха възможност да участват в томбола с награди.

Един от щастливците беше габровецът Иван Назъров. Той и съпругата му Елена Назърова се включиха в програмата и късметът не ги подмина. Елена работи като диригент на Смесения камерен хор към НЧ „Развитие-1869” – Дряново.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни