Хиляди протегнаха ръка в подкрепа на Николай Чолаков в Шумен - 6555 лв. бяха дарени по време на инициативата „Предай добро за Ники“ в „Арена Шумен”

Водеща! -Stoyan-Koprivlenski-i-golemiyat-boks-or-Blagoi-Naidenov-
Стоян Копривленски и големият боксьор Благой Найденов
Кампанията „Предай добро за Ники”продължава и всеки, който има възможност, може да подпомогне инициативата!

 Доброто е това, което държи този свят на повърхността. Без значение дали говорим за спорт. Никой не е обеднял, когато е протегнал ръка към човек в беда. Защото никой не е застрахован, че утре няма да бъде на мястото на падналия и злочестия днес. Адмирации за човека с голямо сърце Калоян Колев от клуба по ММА в Шумен, който бе двигател на инициативата.

На 29 януари 2023 г. (неделя) в Шумен, в спортна зала „Арена Шумен“ се проведе благотворителната изява „Предай добро за Ники“, в която участие взеха спортните клубове на Шумен по ММА и кикбокс, „Мадарски конник“, „Стимул“, „I PRO EMS ZONE“, големите шампиони - кикбоксьорът Стоян Копривленски и боксьорът Благой Найденов, рапърът FYRE и DJ THEO, DJ GEORGE и DJ Теddy Georgo.

Спортните клубове по ММА и кикбокс в Шумен организираха благотворителната тренировка и концерт под надслов „Предай добро за Ники“. Тази инициатива бе част от кампанията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент остава напълно парализиран. След няколко тежки операции и близо четири години борба с тежките здравословни последици днес Ники има шанс отново да проходи. За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо организираха инициативата за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков. Спортни демонстрации направиха най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големият боксьор Благой Найденов - световен и олимпийски шампион по бокс за младежи. Участие в благотворителната кауза взеха и изпълнителите - любимецът на страната, рапърът FYRE, и DJ THEO, а водещи на събитието бяха най-спортните DJ на България – Teddy Georgo и DJ GEORGE.

С български дух, наситен фолклор и настроение в залата подгряха и ансамбълът за народни песни и танци „Луди млади“ от Шумен, мъжка певческа група „Лудоселци“ от село Дибич, младите таланти и любимци на Шумен - близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова, обраха аплодисментите на всички в „Арена Шумен”.

В отбора на Ники се включиха над 1500 души от Шумен и региона, за да помогнат той да проходи отново, като събитието се превърна в един своеобразен празник на добротата и обединението. Събитието премина под егидата на DJ Теddy Georgo и DJ GEORGE, които допринесоха за позитивното настроение и емоции в залата.

От присъстващите на събитието в спортна зала „Арена Шумен” бяха събрани 6555 лв. Благодарим на всички добри хора, които станаха съпричастни към битката на Ники.

Кампанията „Предай добро за Ники” продължава, можете да подпомогнете инициативата!

Банкова сметка:

Банка ОББ - клон град Шумен

BIG: UBBSBGSF

IBAN: BG83UBBS80021031519850

Титуляр: Николай Димитров Чолаков

Предай добро за Ники”.

Благотворителната изява се излъчи на живо (Live( от „Арена Шумен” на фейсбук страницата „Предай Добро За Ники”.

Благодарим Ви!

Поздрави за всички, които се включиха в кампанията!

С уважение,

Тодор Георгиев (DJ Teddy Georgo)

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото