Габровски танцови и певчески състави и школи се обединяват в помощ на Поли

Препоръчана! Gabrovski-tantsovi-i-pеvchеski-sastavi-i-shkoli-sе-obеdinnavat-v-pomosht-na-Poli
Polya-1.jpg
Събитието ще се проведе на 8 февруари от 17:30 ч. на партерния етаж в МОЛ Габрово. Поли е на 4 години и е с диагноза детска церебрална парализа. Детето е провело редица рехабилитационни процедури в различни болници в България, които обаче не дават резултат. Родителите са се свързали с болница в Турция и са успели, със собствени средства, да финансират няколко процедури там. В резултат детето има подобрение. Нужни са, обаче, още много рехабилитации в Турция, чиято стойност семейството вече не

Събитието ще се проведе на 8 февруари от 17:30 ч. на партерния етаж в МОЛ Габрово.

Поли е на 4 години и е с диагноза детска церебрална парализа. Детето е провело редица рехабилитационни процедури в различни болници в България, които обаче не дават резултат. Родителите са се свързали с болница в Турция и са успели, със собствени средства, да финансират няколко процедури там. В резултат детето има подобрение. Нужни са, обаче, още много рехабилитации в Турция, чиято стойност семейството вече не може да си позволи.

Участие в концерта ще вземат ансамбъл "Сивек" и ТШ "Лиана" към НЧ "Габрово - 2002" , детските градини "Радост" и "Дъга", Музикална школа "Звезди в аванс", детска фолклорна група при НЧ „Зора-1872“, кв. Нова махала и музикален клуб "Весела".

Организаторите на инициативата призовават всички да се включат в благотворителния базар, като донесат по нещо от себе си  - книга, свещ, играчка или друга вещ, които да се  предложат за продаване на присъстващите хора  по време на концерта. Артикулите няма да имат стойност и всеки ще може да остави в благотворителната кутия толкова средства, колкото има възможност.

Да обединим усилията си и да помогнем на Поли, защото е богат този, който дава!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото