Днес Дряново е домакин събора на собствениците на „Лада“

Топ новина! Emblematichnite-sotsavtomobili-dnes-sche-predizvikat-umilenie-na-s-bora-v-Dryanovo
Емблематичните соцавтомобили днес ще предизвикат умиление на събора в Дряново

Днес в 10 часа на площад „Колю Фичето“ в Дряново ще се съберат собственици на автомобили марка „Лада“ от цялата стана. Поводът е традиционният национален събор на „Лада клуб-България“, който се провежда по традиция всяка година в града на Колю Фичето.

Организаторите правят този избор не само защото Дряново е идеално за подобен род събития от национален ранг, защото е разположено  в центъра на България и е удобно за хора от цялата страна. Но и заради разбирането и съдействието на местните институции.
 Ще припомним, че градът посрещна тази пролет парада на ретро автомобили - през април, после дойде и състезанието от държавния шампионат по автомобилизъм - през май.  Днес, 23 юни, дряновци и гостите им ще присъстват на не по-малко впечатляващо събитие. Разбира се, най-атрактивната част ще бъде състезанието по майсторско управление на автомобилите, както и игрите с публиката, но нека караме поред.
 Собствениците и почитателите на автомобили „Лада“ ще се съберат в 10 часа на площад на площад „Колю Фичето“. Между 11 и 11,10 часа ще се придвижат до старата автогара в парадна колона, мястото е пред хотел „ВСК Кентавър“. Следва подреждане на автомобилите за снимки и медийни изяви.
 От 11,30 до 12 часа ще има тържествено откриване на събора, брифинг с пилотите, подаване на заявления за участие в майсторското управление на автомобили, което е предвидено за трасе с конуси.
 От 12,15 до 13,30 часа за участниците ще бъде дадена почивка, време за обяд,  за разглеждане и снимки с автомобилите.
 След това, в 13,30 часа до 15,30 часа е предвидено време за най-атрактивната част - състезанието за майсторско управление на автомобили.
 Организаторите не са пропуснали да предвидят и игри с публиката – от 15,30 до 16,30 часа.
 Следва награждаване на участниците и победителите в майсторското шофиране и игрите с публиката, предвидени за 17 часа. После ще има закриване на официалната част, но неофициалната ще продължи в ресторанта на Парк хотел „Дряново“, съобщиха организатори.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни