Румен Петков: „Младите хора са нужни на България днес, тук“

aBV-sche-zalozhi-na-mladite-hora,-tv-rdi-Rumen-Petkov
АБВ ще заложи на младите хора, твърди Румен Петков
Вчера в Габрово беше лидерът на ПП АБВ Румен Петков за представянето на листата на политическата формация за Седми Габровски многомандатен избирателен район за предстоящите Парламентарните избори.

Нейните кандидати за депутати от областта са четири човека – Любомир Йорданов, Силвия Петрова, Павлинка Енева и Кънчо Христов. На срещата присъстваха още д-р Пламена Заячка, председател на Младежкото обединение към АБВ, която представи персонално всеки участник в листата, и лидерът на партията в Габровска област Детелина Кьосова.

Водач в АБВ-листата е роденият през 1989 г. дряновец Любомир Йорданов. Той е получил бакалавърската си степен по специалността „Политология“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, а по-късно завършва и магистратура „Национална сигурност“. В момента той работи като управител на търговски обект в семейна фирма, като успоредно с това е и председател на младежката структура на ПП АБВ в Дряново.

Силвия Петрова е завършила бакалавърска степен „Индустриален Мениджмънт“ във ВМЕИ, а в момента продължава учи магистратура“Материалознание“ в габровския ТУ. Г-жа Петрова развива собствен бизнес в областта на търговията.

Лидерът на ПП АБВ В Севлиево Павлинка Енева е завършила Начална педагогика със специализация по начална и училищна педагогика. Работила е като начален учител и зам-директор на НУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Севлиево. Била е общински съветник и съдебен заседател. Тя е семейна с едно дете.

Севлиевец е и роденият през 1957 г. КънчоХристов, който е завършил СПТУ „Иван Бъчваров“ в Севлиево. В момента е програмист на машини с ЦПУ в „Идеал Стадарт-Видима“ в Севлиево. Той е семеен с две деца. Румен Петков оцени Любомир Йорданов като ярък представител на младото поколение и обяви, че: „Волята на ПП АБВ е младите хора да бъдат част от правенето на политиката и част от нейната реализация, но не в пожелателен характер, не и в бъдеще време, защото младите хора са нужни на България днес, тук, сега. А кампанията на АБВ е голямо предизвикателство и съществената отлика от другите политически сили е отношението към нормалността, отношението към здравето, отношението към атмосферата. Затова и ние търсим подкрепата на гражданите, за да дадем нормален живот в работеща държава. Това е голямото предизвикателство пред българския народ днес. А за разлика от всички останали, в това число и парламентарно представените политически сили, ние достатъчно ясно сме заявили волята и решимостта си да възстановим атмосферата, да възстановим нормалните отношения и нормалната комуникация, да дадем възможност на хората за нормален живот и да имаме работеща държава. Работеща държава означава работещи институции, работеща икономика, работещо образование и работещо здравеопазване за всички.

 



Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от България

Към началото

Следвай ни