Райхле и Де-Масари предлага стаж на третокурсници и току-що дипломирани инженери

R&M_ Engineering Academy_2022-2023.jpg
R&M_ Engineering Academy_2022-2023.jpg
Удължава се срокът за кандидатстване за Инженерната академия на „R&М България Производство“ 2022 – 2023. Документи за платения стаж – до 31 август

„R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, продължава да набира кандидати за четвъртото издание на стажантската си програма „Инженерна академия“ 2022 – 2023.

Екипът на компанията взе решение да удължи срока за кандидатстване до 31 август, с което дава шанс на инженерните таланти да подготвят на спокойствие документите си, съобщи за "100 вести" Стела Ерера, Дирекция "Връзки с обществеността".

Стажът продължава една година, като стартира през септември 2022 г., и ще се провежда в производствената база на компанията в София, кв. „Хаджи Димитър“.

Осигуряваме индивидуална програма за развитие и работа с ментори, които са топ специалисти в своята област“, посочва Станка Стоянова, директор на отдел „Човешки ресурси“ в компанията. „По време на стажа младите таланти получават и мотивиращо възнаграждение“, допълва още тя.

Академията дава възможност на бъдещите млади инженери да преминат през 5 етапа и ключови отдела в компанията с инженерна насоченост.

  • Локален инженеринг

  • Качество

  • Глобален инженеринг и оперативно подпомагане

  • Развоен отдел

Обучението включва разработка на реални казуси по проекти (вкл. международни), като след всеки модул стажантите ще бъдат оценявани от своите ментори. Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в „R&М България Производство“.

От началото на Инженерната академия през 2019 г. досега за нея са кандидатствали над 230 студенти. Дванадесет от тях са избрани да се обучават, а петима получават предложения за работа и вече са част от екипа на компанията.

Инженерната академия на „R&M България Производство“ е подходяща за завършили трети курс на университет с инженерна специалност или току-що дипломирани инженери.

Краен срок на кандидатстване – 31 август 2022 г.

За да кандидатствате, последвайте линка https://www.jobs.bg/job/6415711

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Образование

Към началото