Поредно дарение на габровски училища, а и на местния баскетбол, направи фирма "Марина"

Za-da-se-vdignat-tezhkite-metalni-tabla-be-izpolzvana-spetsializirana-tehnika
За да се вдигнат тежките метални табла бе използвана специализирана техника
Четвърто основно обнови откритата си площадка

      В края на миналата седмица екип на  лидера на българския пазар за крепежни елементи отговори на молбата на директора на ОУ "Христо Ботев" Мариана Колева и монтира на откритата площадка до реката закупените от училището четири баскетболни табла. 

valenbtin

Валентин Марев бе водеща фигура в екипа, който през 2013-та монтира модерни баскетболни табла с  чупещи се рингове на практика във всички габровски училища. "Черешката на тортата" са баскетболните установки в ПМГ "Акад. Иван Гюзелев"


    Собственикът на "Марина" - Георги Лазаров, от 2015-та година е президент на БК "Чардафон". 
    Три години преди това фирмата му бе ангжирана за главен изпълнител на финансирания от баскетболни яклуб монтаж на закупените и дарени от Стефан Петков и оглавяваната от него фирма "Севброкерс" 20 съвременни табла с чупещи се рингове. Черешката на "тортата", сътворена от "Марина", беше проектирането и изпълнението на подвижни баскетболни установки в Математическа гимназия, които позволяват великолепният салон да се използва и от други видове спортове.
    Мариана Колева има специално отношение към спорта. Завършила е НСА, бивш спортист, тя със сигурност е от малцината преподаватели по физическо възпитание, спечелила конкурс за директор на училище. За свършеното в основно училище "Христо Ботев" Георги Лазаров пък специално отличи своя екип - Валентин Марев (на първата снимка) и Ерол Едил, с качеството на чиято работа "Марина" трупа престиж. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни