ПГТ „Пенчо Семов“ с Плакет „Дързостта да бъдеш първи“

Топ новина! Kriestina-Sidirova-vr-chva-plaketa-na-Radoslav-Stoyanov
Криестина Сидирова връчва плакета на Радослав Стоянов
    Областният и заместник областният управители отличиха Професионалната гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ с Почетен плакет и Грамота „Дързостта да бъдеш първи“    


    Отличията бяха връчени на Радослав Стоянов – директор на ПГТ "Пенчо Семов", по повод 60-годишния й юбилей за значим принос за развитието на образованието и просветата в област Габрово.  
    Областният управител Кристина Сидорова честити празника в Поздравителен адрес, в който се казва: „За мен е чест да поднеса своите благопожелания към Вас, екипа Ви и учениците на ПГТ„ Пенчо Семов“ по повод 60-годишния юбилей на гимназията. Вашето училище носи името на един от видните благодетели в нашата област, оставил трайна следа в българската история. Помнете примера и делата му. Те са вдъхновявали и ще продължат да вдъхновяват поколения българи десетилетия наред. Пожелавам на екипа на ПГТ “Пенчо Семов“ здраве, вдъхновение и дръзновение, за да продължава с нелеката си задача – да възпитава любовта към знанието, туризма и професиите, свързани със сектора. А на възпитаниците му – свобода на мисълта, усърдие в науките и смели мечти!“.
    Честванията на 60-годишнината на ПГТ „Пенчо Семов“ започнаха  с представяне на STEM - центъра на школото. Празничната програма  на 5 май продължи с концерт на площад „Възраждане“ и демонстрация на професиите, за които се подготвят учениците в гимназията. В музикалната програма участва ецитал на група „Ехо Балкансамба“, включиха се и възританици на гимназията За всички гости на празника бяха подготвени и кулунарни изненади и оригинални коктейли.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Образование

Към началото

Следвай ни