Павел Църов - учител на годината

Топ новина! Reneta-Koleva,-Yanka-Takeva,-Velina-Koleva-i-Pavel-TS-rov
Ренета Колева, Янка Такева, Велина Колева и Павел Църов
Със специалната награда на Председателя на СБУ бяха отличени Велина Коева и Рени Ковачева

За 27-ма година поред Синдикатът на българските учител – София връчи своите престижни награди в националния конкурс "Учител на годината" 2024. Тържественото събитие се проведе на 10 май в хотел "Балкан" – София. 
За първи път на конкурса "Учител на годината" присъства президентът Румен Радев, който отправи слово към българските учители и връчи наградите на победителите в природо-математическото направление.
От общо номинираните 70 представители на образователните институции в страната от област Габрово бяха наградени трима педагози.
 Голямата награда „УЧИТЕЛ НА ГОДИНАТА“ 2024 в направление „Изкуство и спорт“ бе присъдена на г-н Павел Църов, учител по изобразително изкуство в ОУ "Неофит Рилски" – Габрово.

Със специалната награда на председателя на СБУ д.ик.н. Янка Такева бяха отличени: в „Природоматематическо“ направление г-жа Велина Коева, ст. учител по математика в ПМГ „Акад. Иван Гюзелев" – Габрово, както и в направление “Възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности“ г-жа Рени Ковачева, учител по изобразително изкуство в ОУ "Ст. Пешев" – Севлиево. 
С тези заслужени национални награди Синдикатът на българските учители не само засвидетелства своето уважение и зачитане на всеотдайния и плодотворен труд на изявените педагози от област Габрово, но и провокира общественото възхищение и почит към мисията на учителя в навечерието на 24-ти май – Деня на светите равноапостоли Кирил и Методий, на българската просвета и култура и на славянската книжовност.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Образование

Към началото

Следвай ни