Клуб AltairFPV ще участва в първото за България състезание с 5-инчови дронове на закрито

Daniel_Ivanov.jpg
Daniel_Ivanov.jpg
Освен състезанието за 5-инчови дронове на закрито, майсторите на безпилотните машини ще мерят сили в различни категории

Габровският дрон клуб AltairFPV ще участва в първото за България състезание за 5-инчови дронове на закрито.
Това ще се случи в Интер Експо Център на 22 октомври в рамките на първото дрон изложение на Балканите – INTER DRONE EXPO. Състезанието в международен формат за този клас дронове ще е последното за сезона на MultiGP в рамките на проекта Drone ARENA.
То се организира със съдействието на Асоциация „Обединено дрон общество“, Българска федерация по авиомоделизъм–BAF, Steldi Air, клуб DroneXtreme (София), клуб AltairFPV (Габрово), DCV - Дрон клуб - Варна, Дрон клуб - Пловдив, FPVScape и Drones.bg.
Освен състезанието за 5-инчови дронове на закрито, майсторите на безпилотните машини ще мерят сили в различни категории, благодарение на изградените от организаторите състезателни зони и дрон-трасета. По тях ще прелетят дроновете на именити състезатели, сред които и тези на пилотите от четирите най-големи дрон клуба в България - DoneXtreme, Дрон клуб - Варна, Altair FPV и Дрон клуб - Пловдив. Ще станем свидетели на Международен дрон шампионат и Републикански шампионат.
На снимката: Даниел Иванов от габровския клуб Altair FPV, който спечели първо място на последното на открито за летния сезон състезание, което се проведе на 8 и 9 октомври на летището в Драгановци, край Габрово.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Други

Към началото