Ивет Лалова сподели за интересите си извън спорта в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Водеща! Ivet-Lalova-v-v-virtualno-intervyu-s-Nikolaos-TSitiridis
Ивет Лалова във виртуално интервю с Николаос Цитиридис

Най-бързата българска спринтьорка Ивет Лалова разказа в “Шоуто на Николаос Цитиридис” за увлечението си по писането и интереса към невро-лингвистичното програмиране, което е “открила” за себе си в последните години.

Във виртуална връзка с водещия Николаос Цитиридис седмата най-бърза жена в света на 200 м сподели, че за да се развиваш, не винаги е просто въпрос на желание, а е нужна и мотивация и време. В тази връзка, точно в тази ситуация, в която всички се намираме в момента, тя използва времето си да пише. “Обичам да пиша и в този момент пиша някакви неща, които мисля и имам да споделя. Предполагам, че ще стане нещо като разказ, книга”, сподели тя.

Относно мотивацията Ивет сподели с усмивка, че невро-лингвистичното програмиране е нейна любима тема. “Това означава да бъдеш наясно със себе си във всеки един момент, да бъдеш наясно какви емоции изпитваш и съответно да знаеш къде се намираш и какво да направиш. По този начин работиш постоянно и постепенно, докато достигнеш целите си“, каза тя. Ивет сподели още, че откакто преди близо две години е започнала да работи със спортен коуч специалист, за нея е настъпила промяна и е открила много интересни упражнения. “Те са полезни не само в професионалния спорт. Ако успеем да ги наложим в ежедневието, в живота си – бихме могли да живеем доста по-добре”, добави тя.

Вижте цялото интервю с Ивет Лалова в “Шоуто на Николаос Цитиридис” тук >>

 

 

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото