Габровци с награди от най-голямото работническо спортно събитие на Балканите

Препоръчана! <p>Отборът на Регионален съвет на Конфедерацията на независимите синдикати –
shah_1-8914.jpg

Отборът на Регионален съвет на Конфедерацията на независимите синдикати – Габрово спечели бронза в дисциплината шахмат на Четиринадесетия международен работнически фестивал, който се проведе в град Варна от 7 до 11 юни.

Отборът на Регионален съвет на Конфедерацията на независимите синдикати – Габрово спечели бронза в дисциплината шахмат на Четиринадесетия международен работнически фестивал, който се проведе в град Варна от 7 до 11 юни. Воденият от капитана Николай Найденов отбор в състав Мария Гечекова и Радослава Лалева достигна до трето място в отборното класиране на дисциплината шахмат - жени. Те се пребориха със сериозна конкуренция измежду общо седемнадесетте участващи отбора от двата пола. В отборното състезание в дисциплината дартс – мъже, Николай Найденов и Йордан Кръстев останаха извън медалите като се пребориха за местата между пето и осмо.
Друго успешно представяне на габровските спортисти е второто място в отборното класиране в турнира по тенис на маса - мъже на отбора на „Фест Габрово”.
Четиринадесетият международен работнически фестивал е ежегодно събитие, което по традиция се провежда в морската ни столица. Тази година участие взеха над 1200 участници от 15 държави от 3 континента, които се състезаваха в 16 вида спорт.
Събитието бе организирано от Българска работническа федерация „Спорт и здраве“ с активното съдействие и подкрепа на Министерство на младежта и спорта и Конфедерация на независимите синдикати в България.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни