Джуниър Ачийвмънт ще обучава педагози в Габрово

Dzhuni-r-achiivm-nt-predstavya-programi-v-Gabrovo
Джуниър Ачийвмънт представя програми в Габрово
Първата среща се състоя през февруари

На 24 февруари година се проведе среща с участието на директори на образователните институции - детски градини и училища и педагогически специалисти от предучилищно и училищно образование. Представена беше инициатива за обучение, насочено към използване на методиката на  преподаване на Джуниър Ачийвмънт, която се основава на учене чрез правене, интерактивност, организираност, комуникация и лидерство, чрез което се стимулира предприемчивостта и инициативността на децата от детските градини и учениците от начален етап.
На присъстващите бяха представени програмите за предучилищно и училищно образование - програма „Ние“, програма „Нашето семейство“, програма „Нашата общност“ и програма „Нашият град“.
Предстои обучение от представител на Джуниър Ачийвмънт на педагогически специалисти, което пряко ще кореспондира с учебните програми, насочени към обучение на децата от детските градини  и учениците от начален етап.

“Джуниър Ачийвмънт” е най-голямата и най-стара организация в света, изградена на основата на партньорство между бизнеса и образованието. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Образование

Към началото

Следвай ни