„Братекс“ елиминира шампиона „ММ-74“, ще спори за Купата с „Титан гард“

Топ новина!

    Красив гол на Пламен Кожухаров детронира актуалния шампион на турнира по минифутбол за Купата на Община Габрово и класира отбора на „Братекс“ на финала. Пред повече от 800 зрители в зала „Орловец“ двата състава направиха оспорван двубой, в който гол не падна до 38-та минута. 
    Отлични изяви имаха двамата вратари – Никола Василев и Христо Лалев, на два пъти и гредите спасиха състава на „Братекс“. 
    Две минути преди края пас на Петър Недялков беше оползотворен по чудесен начин от Кожухаров, който с обръщане заби страхотен гол и взриви публиката. Тимът от Севлиево нямаше време за реакция и се прости с идеята да дублира трофея си от 2020-та. 
    На финала „Братекс“ ще срещне „Титан гард“. Селекцията на Бисер Тотев стигна до мача за Купата през рулетката на дузпите. „Титаните“ направиха равностоен двубой срещу младите момчета от тима на „Боби Фишер“, който приключи без гол в редовното време. И тук чудесни изяви имаха двамата вратари, като особено силно впечатление направи младият страж на „рибарите“ Самуил Ботев. 
    При допълнителните удари за определяне на победителя играчите на „Титан гард“ бяха по-концентрирани. Фатален се оказа пропускът от 7-метровата линия на Николай Георгиев за „Боби Фишер“. За „титаните“ безгрешни бяха Тихомир Кънев, Ивайло Тодоров, Павел Велчев, Атанас Георгиев и Христо Христов.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни