Записването за 29-я турнир по минифутбол е до 5 януари

Остават броени дни за записване на отбори в 29-то издание на традиционния турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово. Регистрацията е отворена и ще продължи до 17 часа на 5 януари 2023 г. На следващия ден (6 януари 2023 г.) от 18 часа в СЗ „Орловец“ ще се проведе техническата конференция, на която ще бъде теглен и жребият за първата фаза. Предимство ще имат първите 32 тима, записали се за участие и заплатили предвидената турнирна такса в размер на 200 лева.
Турнирът не е само за отбори от Габрово, в него при желание могат да се включат сформирани тимове от цялата страна. Нямат право на участие само картотекирани състезатели в Първа професионална лига и Втора професионална лига за сезон 2022/2023 година, както и съдии, обслужващи проявата. За юношите възрастовата граница е навършени 16 години.
Наредбата с правилата за провеждането на турнира може да бъде намерена в секция „Футзал“ на сайта на „Общински спортни имоти“ – Габрово. https://www.sport-gabrovo.com/futzal
Там е и формата за записване. В нея трябва да бъде попълнено името на отбора, лице за контакт и телефонен номер, електронен адрес, емблема на тима (лого) и имената на състезателите, които могат да бъдат от 6 до 15. От формата може да бъде изтеглена и бланката за медицински преглед на играчите. Предоставените възможности за заплащане на таксата за участие в размер на 200 лева са две – по банков път или на място в спортна зала „Орловец“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни