Ясно е съдийското назначение за мача „Беласица" – „Янтра"

Dimit-r-Dimitrov
Димитър Димитров
Срещата е тази събота от 14 часа в Петрич

    Арбитърът от Перник Димитър Димитров ще бъде главен съдия на двубоя от 19 кръг на първенството във Втора професионална лига между съставите на „Беласица“ и „Янтра“. 
    Срещата е тази събота от 14 часа в Петрич.     Това ще бъде и първи официален мач за „Беласица“ на стадион „Цар Самуил“ след ремонта на спортното съоръжение. 
Асистенти на Димитров в срещата ще бъдат Стоян Стоянов (Кюстендил) и Димитър Мекушин (София). За четвърти рефер на е назначен Александър Вангелов (София), а съдийски наблюдател ще бъде Асен Николов (Пазарджик).
Двама габровски рефери пък получиха наряд за двубой от Първа лига. Това е сблъсъкът между „Крумовград“ и „Берое“ (Стара Загора) от 19-я кръг на първенството, който ще се проведе в неделя, 3 декември, от 17:45 на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“ в Пловдив. Петър Кузев ще бъде главен съдия на срещата, а негов първи асистент ще бъде Даниел Ников. Мартин Мачев от Плевен ще бъде вторият помощник съдия. За системата ВАР ще отговарят Мустафа Шефкет, Радослав Петров Гидженов и Светослав Енчев. Действията на реферите ще оценява бившият шеф на съдийската комисия Костадин Гергинов.      
     

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни