„Янтра" се върна с точка от Петрич

Топ новина! Vodeniyat-ot-Vili-Vutsov-tim-e-peti-poreden-dvuboi-bez-zaguba
Воденият от Вили Вуцов тим е пети пореден двубой без загуба
„Янтра“ взе точка от най-далечното си гостуване за сезона – на „Беласица“ в Петрич.

 Срещата на стадион „Цар Самуил“ завърши без попадения – 0:0.           

Това e пети пореден двубой за тима ни без загуба в първенството. 
Срещата от 19-я кръг на първенството беше празник за домакините, които се завърнаха на своя стадион „Цар Самуил“ след дълъг ремонт на тревната настилка на съоръжението. До момента тимът провеждаше своите домакински срещи на стадиона в Симитли. Така „Янтра“ се превърна в първия тим от Втора лига, който гостува на „комитите“ в техния дом. Над 1000 зрители дойдоха да подкрепят домакините за победа в първия им мач у дома, предвид факта, че отборът на „Беласица“ се намира в опасната зона на класирането и има недостиг на точки. Всичко това направи срещата доста трудна за момчетата на Вили Вуцов. 
Получи се мач с повече битка и без чисти голови положения пред двете врати. Габровските футболисти показаха характер, не се повлияха от неблагоприятната обстановка и се справиха много добре в дефанзивен план. В нападение този път съставът ни не съумя да покаже потенциала си и почти не успя да застраши вратата на домакините. Боби Груев, който вардеше за „Янтра“ в този мач,  беше стабилен и сигурен, особено в последните минути на срещата и дадените 7 добавено време, в които домакините опитаха натиск в търсене на победно попадение.
Дани Гаджев не успя да завърши срещата и напусна принудително терена след брутално влизане в краката му от страна на Куфре Ета в 80-ата минута. Нарушението на камерунеца обаче беше санкционирано само с жълт картон от рефера Димитър Димитров. От „Янтра“ трима футболисти бяха декорирани в жълто – Ивайло Михайлов, Петър Иванов и Тони Иванов. За изразеното несъгласие със съдийското решение, жълт картон в ситуацията с Гаджев получи и помощник-треньорът Николай Василев. 
В 20-я кръг от първенството „Янтра“ ще посрещне състава на „Спартак“ (Варна), който заема второто място във временното класиране. Срещата е следващия понеделник, 11 декември, на стадион „Христо Ботев“. 
БЕЛАСИЦА – ЯНТРА 0:0
Янтра: Борис Груев, Петър Иванов, Божидар Томовски, Константин Иванов, Цветелин Радев, Петър Вуцов, Даниел Гаджев (80 Емил Колев), Ивайло Михайлов, Петър Казаков, Иван Василев (92 Мартин Ангелов), Даниел Младенов (75 Тони Иванов).
Неизползвани резерви: Християн Василев, Валентин Цветанов, Георги Недков, Иван-Йоанис Атанатос, Никола Ботев, Габриел Стоянов
Старши треньор: Велислав Вуцов    

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни