“Янтра" отнесе дубъла на „моряците" във втората контрола

Dvuboyat-se-igra-na-edin-ot-terenite-v-s.Obrochische
Двубоят се игра на един от терените в с.Оброчище
Съставът на Вили Вуцов се наложи с 4:0 над втория отбор на „Черно море“

    "Янтра" постигна втора победа в зимните контроли и първа по време на подготвителния лагер край морето. Съставът на Вили Вуцов се наложи с 4:0 над втория отбор на „Черно море“, който дели първото място с "Лудогорец" III в Североизточната Трета лига. Двубоят се игра на един от терените в с.Оброчище. 
    През първото полувреме Вили Вуцов заложи на следната единайсеторка: Борис Груев, Цветелин Радев, Виктор Спасов, Димитър Стоянов, Валентин Цветанов, Даниел Гаджев, Тони Иванов – капитан, Айвън Ангелов, Кристиан Грозданов, Емил Колев и Васил Василев. 
    Още в 10-ата минута Емил Колев получи травма в глезена и беше принудително заменен от Никола Ботев. Юношата на „Янтра“ се разписа само девет минути, след като се появи в игра. Валентин Цветанов проби отляво и от аутлинията пусна пас в наказателното поле, а Ботев засече за 1:0. 
    В 26-ата минута нов добър пробив на Цветанов доведе до нарушение срещу него в наказателното поле и дузпа. Излезлият с капитанската лента Тони Иванов не сбърка от бялата точка и покачи на 2:0. 
    Класиката преди почивката оформи новото технично попълнение на "Янтра" Айвън Ангелов, който направи самостоятелен рейд в 39-ата минута и реализира първото си попадение с екипа на габровския отбор за 3:0.
    След паузата на терена излязоха Християн Василев, Мартин Ангелов, Константин Иванов, Ивайло Михайлов, Божидар Томовски, Петър Вуцов, Петър Казаков – капитан, Ивайло Енчев, Лъчезар Йорданов, Дани Младенов и Александър Петров. 
    През вторите 45 минути на терена преобладаваше битката, а головите възможности бяха по-малко. В 70-ата минута, след центриране на Казаков от ъглов и разбъркване в наказателното поле на варненци, Дани Младенов реализира дежурното си попадение и покачи на 4:0. Това се оказа и последният гол в срещата. 
Следващата проверка на "Янтра" ще бъде в събота, 27 януари, срещу "Етър". Мачът ще се проведе в Несебър.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни