„Янтра“ привлече Тодор Чаворски

Todor-CHavorski
Тодор Чаворски
„Янтра“ ще разчита на Тодор Чаворски да повиши резултатността на отбора.

 29-годишният нападател се присъедини към габровския състав и ще бъде на разположение на Живко Желев за битките от пролетния дял на шампионата във Втора професионална лига.
През есента Чаворски носеше екипа на „Хебър“ в efbetЛига. За тима от Пазарджик юношата на „Левски“ игра през последните три сезона и половина и имаше сериозна заслуга за промоцията на пазарджиклии в елита. За „Хебър“ изигра общо 88 мача, в които вкара 26 гола и направи 8 асистенции. Играл още за „Левски“, „Ботев“ (Враца), „Пирин“ (Разлог), „Добруджа“, „Локомотив“ (Мездра), „Локомотив“ (София) и „Оборище“. Викан е и в младежкия национален отбор на България. Има над 200 мача в професионалния ни футбол, 49 гола и 13 асистенции.
„Идвам с амбицията да помогна на отбора, да побеждаваме във всеки мач и да се изкачим по-нагоре в класирането. Предвид ситуацията и малката точкова разлика между отборите в групата, смятам, че това е реална цел. Просто трябва постоянство в представянето. Имам добри впечатления от отбора на „Янтра“, момчетата са биткаджии и се раздават на терена. Феновете подкрепят тима и се надявам да го правят още по-силно през пролетта, а ние ще се раздаваме на 100 процента“, сподели новото попълнение на габровския отбор.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни