„Янтра“ излиза срещу „Добруджа“ без трима основни играчи

Топ новина! V-predishniya-kr-g-vodeniyat-ot-Vili-Vutsov-tim-se-nalozhi-nad-lidera--Septemvri--v-Sofiya
В предишния кръг воденият от Вили Вуцов тим се наложи над лидера
„Янтра“ ще се опита да продължи победната си серия във Втора професионална лига в събота.

„Янтра“ ще се опита да продължи победната си серия във Втора професионална лига в събота. В 24-я кръг на първенството съставът ни приема афиширалият амбиции за влизане в елита тим на „Добруджа“ (Добрич) и се очаква оспорван двубой на стадион „Христо Ботев“. 
Велислав Вуцов няма да може да използва в срещата тримата си основни полузащитници. Капитанът Петър Казаков получи червен картон при победата над лидера „Септември“ в София. Девети жълт картон за сезона вади Ивайло Михайлов от състава за две срещи, по същата причина мачът с „Добруджа“ ще пропусне и Даниел Гаджев. С наказание е и още един играч – десният бек Димитър Стоянов. В състава обаче се завръща Тони Иванов, който не можа да вземе участие при гостуването в София. Добрата новина е, че авторът на първото попадение във вратата на „Септември“ Велислав Василев също е добре. Атакуващият полузащитник излезе принудително в 20-ата минута на мача в столицата, но изследванията показаха, че няма нищо притеснително и той ще бъде на разположение за двубоя в събота. Очаква се в групата да се завърне и централният бранител Цветелин Радев, който пропусна първите няколко кръга от втория полусезон заради претърпяна операция на коляното. 
„Янтра“ ще разчита на подкрепа от трибуните в предстоящата среща. Гостите са на 8-ма позиция във временното класиране, като изостават с 6 от състава ни и са на 7 от третото място, осигуряващо участие в бараж. Тимът от Добрич хвърли сериозни финансови ресурси този сезон и ще направи всичко възможно да вземе гостуването си в Габрово, тъй като загуба на практика ще го извади от битката за челото.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни