Възпитаник на ТУ оглави футбола

Топ новина! 100-vesti-pisa-za-b-deschiya-BFS-prezident-prez-2011-ta
100 вести писа за бъдещия БФС-президент през 2011-та
На 30 години Георги Иванов – Гонзо завършва "Публична администрация" в Габрово

      Георги Иванов - Гонзо, който беше избран за президент на БФС на извънредния изборен конгрес на Съюза на 15 март, е възпитаник на Технически университет – Габрово.
    Категоричният победител срещу Димитър Бербатов (235:181 гласа) е учил задочно в специалност „Публична администрация“ към Стопанския факултет на университета. 
    Георги Александров Иванов е записан през учебната 2000/2001 г. и се дипломира малко след тридесетия си рожден ден – на 7 юли 2006 година, с диплома № 049557, Серия ТУГ-2006. 
    Дипломата му е подписана от декана на факултета доц. д-р Анюта Николова и тогавашния ректор на ТУ доц. д-р Илия Немигенчев. Информацията за студента се съхранява във факултетна канцелария на Факултет „Стопански”. 
    По времето, когато е учил в Технически университет – Габрово, Георги Иванов е бил футболист на „Левски“, шампион на страната през 2001, 2002, 2006 година, и носител на Купата на България през 2002 година.
    В средата на 2002 г. е продаден на френския ФК "Стад Рене" за 4,1 млн. долара, а след не особено успешен период там преминава в турския „Самсунспор“, като се връща при „сините“ под наем за един сезон – 2003/04. До края на януари 2006 г. Георги Иванов играе в турския клуб „Газиантепспор“. От началото на февруари 2006 г. Гонзо е отново играч на „Левски“.
    Веднага след като обявиха резултата на 15 март, бившият технически директор на централата и новоизбран президент на футбола даде няколко обещания. Най-голямото е да направи футбола по-различен, а националният отбор да има по-силни футболисти. Пожела си България да се класира на Световното първенство по футбол през 2026 г. Гонзо посочи и от кои хора очаква да му кажат, ако нещата не се получават. "Сега започва по-трудното, обърна се той към делегатите на конгреса. Оттук-нататък, в тези четири години, ще опитам да направя така, че да променим цялата среда във футбола. Първо да върнем доверието в БФС, да опитаме да работим с държавата, за да помогнем на всички вас. Да знаете, че аз съм най-големият коректив за себе си и вие сте хората, които ще ми кажете, ако нещата не са добре."    

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни