Цветомир Михов: Благодаря на жителите на Габровска област за подкрепата и доверието към ГЕРБ

TSvetomir-Mihov
Цветомир Михов
Искрено благодаря на жителите на цялата област за подкрепата и доверието, които гласуваха на кандидатите на ГЕРБ и за това че за пореден път доказаха, че гласуват с разум, интуиция и интелект.

 Това коментира областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов в първия ден след изборите, в който стана ясно, че ГЕРБ остава първа политическа сила в областта.
Той поздрави и другите партии и кандидати за постигнатите резултати и им пожелавам да успеят да удовлетворят очакванията на хората към тях.
„Без значение под каква форма в управлението - управляващи или опозиция, представителите на ГЕРБ в област Габрово като местни хора ще продължим да бъдем заедно с Вас в нашия регион, заедно да определяме важните за Габровска област приоритети и да работим по тях.
Призовавам новоизбраните народни представители от другите партии също да работят за жителите на Габровска област и всяка седмица да бъдат в региона, от който са избрани, близо до избирателите си”, каза още Цветомир Михов.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

1 коментар

  • Потребител
    Anonymous 2021-08-06 13:40:25

    Напишете какво е направил тосзи за Гаабров и региона и какво за себе си през политическото му присъствие! Какво е разботил преди да се навре в политиката?

  1. Още от България

Към началото

Следвай ни