„Шести участък“ допусна изравняване от 3:0, „Титан гард“ е четвъртфиналист

„Титан гард“ е четвъртфиналист
    Два много интересни двубоя предложи шестият ден от 29-я традиционен турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово

     В група „А“ „Шести участък“ беше на път към първата си победа в турнира, но допусна изравняване от 3:0 в мача срещу „Жълтата подводница“. Калоян Михалев откри резултата в 10-та минута, отново той покачи на 2:0 две по-късно, а Ивайло Илиев оформи класиката преди почивката. 
     Въпреки сериозното изоставане, севлиевци не се отказаха и през втората част направиха това, което малцина очакваха. Цветомир Георгиев в 26-та минута намали на 3:1, а пет минути преди края Павел Йорданов върна надеждите на „Жълтата подводница“ с втори гол. В последните секунди на мача Николай Николаев - Вафлата със страхотен шут матира за трети път Димитър Гюмюшев и донесе точката на тима си, която може да се окаже и с цената на класиране за елиминациите. Във временното класиране в група „А“ „Жълтата подводница“ изплува начело с 4 точки, ФК „Орлите“ са с 3 точки, „Шести участък“ - с 2, а „Чардафон“ - с 1. При последното завъртане „Жълтата подводница“ ще спори с „Чардафон“, а „Шести участък“ - с ФК „Орлите“. Двата мача са днес.
     В група „В“ „Титан гард“ постигна втора поредна победа и си гарантира участие във фазата на елиминациите. Селекцията на Бисер Тотев направи здрав мач срещу „Карата ауто“ и се наложи с 4:2. 
     Атанас Георгиев изведе „титаните“ напред в 9-та минута, но Делян Дончев изравни в последните секунди на първата част. След почивката Тихомир Кънев заби два бързи гола, а в 38-та минута Атанас Георгиев реши спора с четвърто попадение за „Титан гард“. В заключителните секунди „Карата ауто“ стигна до дълга дузпа, която беше превърната в гол от Иван Велев за крайното 4:2. В класирането „Титан гард“ е с 6 точки, „Карата ауто“ е с 3, а „Община Трявна“ и „Христо Мечков“ са без спечелена точка и утре в 18 часа излизат в двубой помежду си. В последния кръг „Карата ауто“ ще играе с „Община Трявна“, а „Титан гард“ - с „Христо Мечков“. Тези два мача са в петък. 
     Утре първия си двубой на турнира ще изиграе „Копакабана“. Съставът на Климент Велев ще срещне в интригуващ двубой „Братекс“. Мачът е от 19 часа.     
      

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни