Рефер от Русе ще ръководи мача "Янтра" - "Марица" в събота

Boris-Popov-sche-e-glaven-s-diya-v-s-bota
Борис Попов ще е главен съдия в събота
Борис Попов от Русе ще ръководи домакинския мач на "Янтра" срещу "Марица" от 6-я кръг на първенството във Втора професионална лига.

Двубоят е в събота от 18 часа на стадион „Христо Ботев“. Помощници на Попов ще бъдат Красимир Атанасов (Варна) и Владимир Ташков. Функциите на четвърти съдия ще изпълнява Станимир Тодоров (Габрово). Съдийски наблюдател ще бъде Тихомир Боболов от Велико Търново.
"Янтра" е на седма позиция във временното класиране с актив от 7 точки, "Марица" е на 14-то място само с точка по-малко.
Билетите за срещата вече са в продажба в мрежата на Евентим - https://bit.ly/3bZ3ceq и при партньорите им - бензиностанции ОМВ, книжарници "Ориндж", "Технополис" и "Български пощи".
Билети и сезонни карти ще се продават и на стадиона в деня на срещата. Касата ще отвори в събота в 17.00 часа.
На габровският рефер Петър Кузев е поверен друг двубой от кръга във Втора лига. Това е двубоят между "Добруджа" и "Литекс" в Добрич. Михаел Денчев (Габрово) ще бъде единият от асистентите му, флагът край другата странична линия ще вдига Живко Петров (Варна). Действията на съдиите ще оценява Цветан Кръстев (Варна).

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни