Отборът: "Шапки долу за Вили Вуцов!"

Operatsiya-ne-sprya-Vili-Vutsov-da-r-kovodi-macha-v-Svoge
Операция не спря Вили Вуцов да ръководи мача в Своге
“Янтра” излезе с публикация за своя старши треньор след победата на тима над “Спортист” Своге с 1:0 като гост във Втора лига.

 От клуба изразиха своето признание и възхищение към Вили Вуцов, който изведе тима в двубоя срещу “Спортист”, въпреки че съвсем скоро е претърпял оперативна интервенция. Вуцов е взел специално решение да напусне клиниката, в която се е лекувал, за да изведе “Янтра” за гостуването му в Своге.
    Ето какво написаха от клуба в официалната си Фейсбук страница:
    „Шапки долу за Вили Вуцов! Приносът на Велислав Вуцов за промененото лице на Янтра в края на сезона е безспорен, очевиден и в този текст няма да говорим за него. Това, което направи специалистът за мача в Своге обаче заслужава специално внимание макар да граничи с лудостта. Но това си е Вили. Както спомена и в интервюто след срещата, дните преди мача в Своге бяха едни от най-тежките в живота на специалиста. 

Наложи се спешно да му бъде извършена хирургическа интервенция в Плевен в сряда, ден преди двубоя. И тук не става въпрос за просто козметична процедура. За предстоящата операция специалистът съобщи на футболистите си на следобедната тренировка във вторник. Интервенцията премина успешно, но и резонно изисква няколко дни на покой за оптимално възстановяване. Нищо обаче не можа да спре Вили да бъде с футболистите си на мача в Своге днес. Със специалното разрешение на лекуващия лекар,  Вуцов пътува за двубоя и в типичния си стил не спря да окуражава момчетата си. Не спази дори указанието на медиците да стои седнал по време на срещата, за да не провокира раната и почти цял мач беше край страничната линия, а след края му тръгна обратно към плевенската клиника. А на фона на всичко онова, което му се случва, Вили сподели: „Не съм спал от притеснение в последните два дни, че в двубоите със Спортист и Беласица нещата могат да не се случат както трябва“…
    Вили Вуцов е показвал многократно и продължава да показва какво е да обичаш треньорската професия и да є се отдаваш напълно дори и с не малка доза лудост. Да обичаш футболистите си и да си до тях дори да падат камъни. Абсолютен пример за всички млади специалисти! Защото парите са важни, но не и най-важни. Понякога честта и отговорността към поетия ангажимент са над всичко. Поне за Вили Вуцов е така. Шапки долу за Вили!“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни