Областният управител Кристина Сидорова официално встъпи в длъжност

Sidorova_Manolova.jpg
Sidorova_Manolova.jpg
Церемонията по приемственост се състоя днес в Областната администрация

Областният управител Кристина Сидорова официално встъпи в длъжност. Церемонията по приемственост се състоя днес в Областната администрация, по време на която досега действащият областен управител Ралица Манолова предаде символа на държавността - бронзовия лъв, изработен от габровския скулптор Адриан Новаков, на своя новоназначен колега.
С думи на благодарност Манолова се обърна персонално към всеки един от екипа на Областната администрация и сподели, че ще е удовлетворена ако всеки през тези динамични месеци е идвал с желание на работа.” Вярвам, че работите, това което обичате и обичате, това което работите” допълни Манолова и пожела много успехи и удовлетвореност на областния управител Кристина Сидорова. “Ще се радвам да продължим заедно всички хубави инициативи с устрема на този прекрасен екип!-каза в своето обръщение Сидорова. Тя подчерта още , че ще разчита на всички и за изпълнението на най-важната задача - провеждането на честен вот в региона ни, така че организацията по изборите да бъде за пример.
Символичната церемония завърши с размяна на подаръци и обща снимка на екипа с вече бившия и настоящия областен управител.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от България

Към началото

Следвай ни