Над 120 рисунки участваха в конкурса на „Идеал Стандарт – Видима“ „Всяка капка вода е живот“

Водеща! 124-sa-risunkite-na-uchastnitsite-v-konkursa
124 са рисунките на участниците в конкурса
Тренинг центърът на „Идеал Стандарт-Видима“ АД в петъчния следобед - 10 юни 2022 г., беше препълнен с развълнуваните усмивки на греещите от щастие севлиевски деца, на техните ръководители, родители, баби и дядовци, на роднините им в очакване да станат известни победителите в конкурса на севлиевската компания „Всяка капка вода е живот“.

Стените на залата бяха окичени със 124-те прекрасни рисунки на участниците в конкурса от детските градини, училищата и школите по изобразително изкуство от региона. „Всяка капка вода е живот“ беше част от събитийния календар на компанията, посветен на значимите дати в историята на „Идеал Стандарт-Видима“ - именно 70 години производство на санитарна арматура и 30 години в семейството на „Идеал Стандарт“.

Изложбата беше открита от директора на завода за санитарна арматура „Видима“ Емил Гатев, който разказа за произвежданите от компанията вече 70 години продукти, благодарение на които водата достига във всеки дом, а от 30 години и в над 60 държави по света. „Нашата цел е да инвестираме в технологиите, така че да пестим водата и най-вече вие, децата да знаете, че водата е много ценен ресурс на нашата земя и трябва да го пазим – заяви той. – Много се радвам че сте тук и ще се радвам още повече, когато видя вашите усмихнати лица да дойдат при нас в Дните на отворени врати, за да видят как ние творим. А ние творим бъдещето, чрез което да пазим водата добре“.

„Аз също искам да благодаря на всички деца, които се включиха активно в нашия конкурс – с тези думи се обърна към присъстващите и директорът „Човешки ресурси-Източна Европа“ на компанията Милена Богданова. – Искам да благодаря и на техните родители, които са ги насърчавали в процеса на работата им, на преподавателите им за даваните от тях ценни насоки при създаването на прекрасните произведения на децата, решили да се включат в конкурса „Всяка капка вода е живот“.

 

Всички детски градини, училища и школи, изпратили своите рисунки получиха грамоти за активно участие и пособия за рисуване. Всяко дете беше удостоено с грамота за участие, а победителите в конкурса получиха освен грамота и ваучер за първо място – 100 лв., за второ място – 70 лв. и за трето място – 50 лв.

А ето и победителите във „Всяка капка вода е живот“: В Първа група – до 7 г. първото място е отредено на Крисия Божкова, втора е Йоана Йорданова, а третото място е отредено за Радослав Николов и Дара Гекова.

 

Във втора възрастова група от 7 до 10 години начело е Димитър Митев, следван от Надежда Петкова, а трети са Ния Кинова и Ивайло Иванов.

 

В трета група на децата от 11 до 14 години първото място е отредено на Мина Сутева, на второ място са Ивайла Савова и Валентина Костадинова, а на трето са Дарин Стефанов и Виктория Драшкова.

 

В четвъртата група на участниците от 15 до 19 години на първо място е Даниела Данаилова, а на второ – Михаела Маринова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни